freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.365 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Grafikler hakkında beklentileriniz nelerdir? GTA 5 cilalı hali gibi mi olur?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.060 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Hayır tabi, Gta 5 10 yıllık oyun. RDR'2 nin cilalısı gibi muhtemelen.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 25 3 Aralık 2024 #3 freedomx dedi: Grafikler hakkında beklentileriniz nelerdir? GTA 5 cilalı hali gibi mi olur? Genişletmek için tıkla... Fragmanındaki neyse oyundaki grafiklerde aynı olur Rockstar oyunların animasyonunu oyun motorundan yapıyor.
freedomx dedi: Grafikler hakkında beklentileriniz nelerdir? GTA 5 cilalı hali gibi mi olur? Genişletmek için tıkla... Fragmanındaki neyse oyundaki grafiklerde aynı olur Rockstar oyunların animasyonunu oyun motorundan yapıyor.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.659 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 3 Aralık 2024 #4 GTA 5 ten iyi olacağı belli. Vay be, ne kadar olmuş. Okul'dan sonra eve koşarak geliyordum. Tabletimden Han Kanalın GTA 5 videolarını izliyordum. Prime günlerdi.
GTA 5 ten iyi olacağı belli. Vay be, ne kadar olmuş. Okul'dan sonra eve koşarak geliyordum. Tabletimden Han Kanalın GTA 5 videolarını izliyordum. Prime günlerdi.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.549 Çözümler 120 3 Aralık 2024 #5 Fragmanda görülüyor zaten. Direkt oyun motoru ile yapılmış görüntüler onlar. Ayrıca çıkınca fragmandaki görüntüden çok daha iyi olur. Son düzenleme: 3 Aralık 2024
Fragmanda görülüyor zaten. Direkt oyun motoru ile yapılmış görüntüler onlar. Ayrıca çıkınca fragmandaki görüntüden çok daha iyi olur.
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 3 Aralık 2024 #6 İyi olacak.
ali_bkrtp Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 115 3 Aralık 2024 #7 freedomx dedi: Grafikler hakkında beklentileriniz nelerdir? GTA 5 cilalı hali gibi mi olur? Genişletmek için tıkla... Grafik gayet iyi olur asıl önemli olan hikayesi, oynanışı ve açık dünyası nasıl olacak
freedomx dedi: Grafikler hakkında beklentileriniz nelerdir? GTA 5 cilalı hali gibi mi olur? Genişletmek için tıkla... Grafik gayet iyi olur asıl önemli olan hikayesi, oynanışı ve açık dünyası nasıl olacak
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 3 Aralık 2024 #8 ali_bkrtp dedi: Grafik gayet iyi olur asıl önemli olan hikayesi, oynanışı ve açık dünyası nasıl olaca. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu arada Bence hikayenin nasıl olacağı daha önemli Rockstar zaten RDR2 dende bildiğimiz üzere açık dünyası kısmında şüpheye gerek yok.
ali_bkrtp dedi: Grafik gayet iyi olur asıl önemli olan hikayesi, oynanışı ve açık dünyası nasıl olaca. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu arada Bence hikayenin nasıl olacağı daha önemli Rockstar zaten RDR2 dende bildiğimiz üzere açık dünyası kısmında şüpheye gerek yok.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.593 Çözümler 8 Yer Almanya 3 Aralık 2024 #9 Hiçte iyi grafiğinin olacağını sanmıyorum. GTA V ve RDR 2 ortalaması bir grafiğe sahip olur.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.779 Çözümler 3 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #10 Bunu veya daha iyileştirilmiş bir görsellik göreceğiz. Oyun çıktığında olmazsa eğer mutlaka PS6 ve PC için biraz daha iyi görseller görebiliriz.
Bunu veya daha iyileştirilmiş bir görsellik göreceğiz. Oyun çıktığında olmazsa eğer mutlaka PS6 ve PC için biraz daha iyi görseller görebiliriz.