GTA 6 grafikleri nasıl olacak?

Oyun zaten her konuda iyi olmak zorunda GTA 5 üzerine çok çok şey koymaları lazım eğer koymazlarsa sonra oyun kitlesi Rockstar'a koyar.

Şu an halihazırda olan RDR2 bile TLOU2'den daha iyi grafik olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst düzey bir grafik olacağını düşünmüyorum; muhtemelen RDR2 seviyesinde veya biraz daha üstünde olacaktır. Çünkü GTA serisi, abartılı detayları ve ekstrem olaylarıyla tanınan bir oyun. Rockstar, oyunu fazla gerçekçi yapmayı tercih etmez, çünkü bu durum serinin eğlenceli ve çılgın atmosferine zarar verebilir. GTA, gerçekçilikten çok oyunculara özgürlük ve absürtlük sunmayı hedefleyen bir yapıya sahiptir. Sonuç olarak fazla bir beklentide olmayın dostlar üzülürsünüz.

Şu an halihazırda olan RDR2 bile TLOU2'den daha iyi grafik olarak.

Çok emin yazmışsın bana göre TLOU daha iyi görünüyor senin öznel fikrin beni ilgilendirmez. Ben olacağı söylüyorum GTA 6 öyle aman aman grafiklerle çıkmayacak modern oyunlar nasılsa o da öyle çıkacak. İlk defa grafik anlamında TLOU'yu beğenmeyen birini görüyorum çok garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam TLOU'nun grafiğine kötü dememiş. RDR2 daha iyi görünüyor demiş. Ki yüz modellemesi ve karakter detayları dışında dünya, çevre ve atmosfer olarak daha iyi görünüyor RDR2. Ki zaten karşılaştırabilir alanlarda değiller. Biri koridor oyunu biri açık dünya oyunu.

Bu oyunun grafikleri asıl PS6 ve PC'ye çıktığında belli olacak gibi duruyor. Hele ki çıkışı 2026'ya aksarsa kesinlikle GTA 5'in önce PS3'e çıkıp ardından PS4 ile asıl halini göstermesi gibi olabilir. Mesela RDR 2'de böyle bir durum yok. Oyun PS4 ve 5'te çözünürlük hariç aynı duruyor. Belli olmaz. Fakat her ne olursa olsun grafikleri modern oyunlarla aynı olacaktır. Çok aman aman bir şey çıkmaz. Kötü çıkma ihtimali zaten yok gibi bir şey.

Bu oyunun Series S'e de port edileceğini unutmadan yorum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…