GTA 6 hakkında tüm bildirimler

zoticx her

Femtopat
Daha fazla  
1. oyunun GTA 5'in haritasına oranla 2.55 kat daha büyük olacağıymış.

2. GTA 6 için şu ana kadar film ve oyun sektörü başta olacak şekilde hepsini sollayacak şekilde para harcanacağı söyleniyor. Oyun için 2 milyar dolar harcama yapılacakmış ve 8 milyar ve üzeri hasılat yapılacağı düşünülüyormuş.

3. GTA 6 için bildğim kadarıyla 3 adet büyük şehir, 4 tane de kasaba tarzı yer olacağı söyleniyor.

4. GTA 6'da NPC'ler için 1500 farklı etkileşim sunulacağından söz ediliyor.

5. oyunda 3. bir karakter olabilir.

6. şimdiye kadar görülmemiş bir yaşam döngüsü sunulacakmış.

7. NPC'lerle sohbet ederken çok daha çeşitli laf atmalar, selamlar, davetlere yer verileceği söyleniyor.

8. GTA 6 için grafik kalitesinden çok oyun mekanikleri ve etkileşimler için uğraşıldığını düşünüyorum.

9. oyunun Online için aşırı talep olduğundan ötürü, oyunun asıl senaryosunun ben kötü olabileceğini düşünmüyorum çünkü senaryo kötü olursa bu oyunun kullanılan haritasına etkileşim tarzına yansıyacağını düşünüyorum ve insanlardan büyük tepkiler almasına sebep olacaktır.

10. oyunun 75 ila 100 saatlik bir ortalama oynanış süresi içeren bir senaryo ile geleceği söyleniyor.

11. GTA 6, 7 yıl boyunca hiçbir oyunun ne hikaye anlatımıyla ne animasyon kalitesiyle ne içerik zenginliği ve kalitesiyle ne de oyun içi mekanikleriyle GTA 6'nın yanına yaklaşabileceğini ben zannetmiyorum. Oyun çıktıktan 7-10 yıl boyunca oyun alemini domine edecek ve çıkacağı vakit ile de diğer oyunların satışını arttıracağı görüşündeyim.

12. oyun içinde üzerimizde belli sayıda silah ve cephane taşıyabileceğimiz yerdeki bir silahı almak için farkı bir eğilme animasyon kullanacağımız yine sızdırılan videolardan edindiğim bilgilerle yerde sürünme dinamiği ve araç içi silah kullanımı üzerinde çalıştıkları. Ayrıca araç içlerinin daha ayrıntılı şekilde geliştirilip değiştirilebileceğinin çeşitli modifikasyonlar yapılacağı, videolarda görüp, yapılacağını düşündüğüm bazı güzellikler. Şunu da eklemek isterim araç bagajına çeşitli materyaller nesneler saklayıp yerleştirebileceğimizi daha fazla ekipman silah gibi malzemeleri üzerimizde taşımak için sırt çantası ve yandan asmalı çantalar kullanabileceğimizi düşünüyorum. Bir çatışma veya görev yaparken önceden kullanacağımız ağır makinelı silahları kafamıza göre planlayıp hemen görevden önce bulunacağımız yere veya bize yakın tenha bir yere saklayıp, gerekli zamanda kullanabileceğimizi düşünüyorum.

13. oyunda bulunan silahlar arasında zıpkın silahının olacağınından da bahsediliyor.

14. oyunda 3. bir oynanan karakter olabilir adı lucia veya jason olabileceği söylenen karakterlerden biri ve hatta ikisi vurularak ölebilir, intihar edebilir. O yüzden bu 3. karakter teorim buradan çıkıyor.

15. kadın karakterin hacker olabileceği sızıntılar arasında. Hack yapılabildiği söyleniyor, bana kalırsa basit hacklemeler veyahut daha zorlu hackler yapıyor olabilir.

16. binaların ve müstakil vilların % 70'ine girilebileceği söyleniyor.

17. oyunda çok çeşitli alışveriş mağazaları, internet kafeleri, züccaciyeci benzeri çok çeşitli ürünler alıp satıp kulanabileceğimiz, kendini sürekli tekrar etmeyen yerler canımızı tazeleyebileceğimiz, kilo alıp verebileceğimiz, Fast food dükkanları spor yapabildiğimiz spor salonları, atari tarzı oyun oynanabilen oyun salonları, barlar, kulüpler, Instagram, Facebook ve Twitter, yeni adıyla X ve sahibinden benzeri platformlar vasıtasıyla insanları etiketliyebileceğimiz, araç alıp satabileceğimiz, çeşitli video kayıtları alıp bunları bu platformlara yükleyip gelen tepkilerle eğlenebileceğimiz, internet kafeler, basketbol, belki futbol, tenis yüzme, bilardo, bovling, gibi aktiviteleri yapabileceğimiz dükkan tarzı yerler ve açık alanlar görebiliriz.

18. çok işlek yerlerdeki binaların dairelerine müstakil evlere girebileceğimizi, buralarda bulunan değerli eşyaları soyabileceğimizi ve bununla ilgili görevler olabileceğini düşünüyorum.

19. ev sahiplerine zarar verdiğimizde farklı öldürdüğümüzde farklı etkileşim alabileceğimizi diğer insanların bizi ihbar ettiklerini görebiliriz. Düşünsenize bir ev sahibini öldürüyoruz, yerine akrabaları, eşi, babası, annesi, amcası, dayısı, halası, kardeşleri veya çocukları geçmiş ve onlarla yüzlerce belki 1000'lerce etkileşim yaşıyoruz ya da kimsesiz bu ev sahibin evi devlete kalıyor. İhale yoluyla üstümüze alıyoruz. Veyahut kılık değiştirip aynı yeri defalarca soyuyoruz.

20. oyun içi özel marka saatler, güneş gözlükleri, kolyeler, bileklikler, el aletleri, değerli marka kıyafetler gibi ürünlerin çalınıp birçoğunun veya hepsinin kullanılabileceğini düşünüyorum. Zaten açıp bakın, Amerika depo savaşları diye. Ne takılar kıyafetler ürünler çıkarıyor adamlar. Siz şimdi diyebilirsiniz el aletleri ne alaka diye. Ona da şöyle cevap vereyim, oyun içi mini oyunlar olabilir veya harbiden çekiçle, tornavidayla ve çeşitli el aletleri ile makinlerı sökebilir. Birilerine satabilir, birilerini öldürebilir ya da bu el aletlerini kalitelerine göre satabiliriz. Neden olmasın?

21. oyunun çıkış tarihi ve tahmini sistem gereksinimleri oyunun çıkış tarihinin gecikebileceği ile alakalı söylentiler var. Oyun için en geç tekrar ederek söylüyorum, en geç benim tahminimce ve söylentilere göre 2025 Aralık ve 2026 Nisan ve mayıs aylarında PS'ını olanların oyunu oynayabileceğini düşünüyorum. PC'ye ise muhtemelen 6 ay ila 1 sene içinde gelmesini arzuluyorum. Gelelim oyunun sistem gereksinimlerine, arkadaşlar oyunun resmi gereksinimleri daha açıklanmadı ama Alan Wake 2'nin sistem gereksinimlerinin 2 tık üstü olabileceği düşüncesinde olmakla beraber zaten iyi bir şekilde arartırırsanız bence nokta atışı tahminlerde bulunan yerler var. Minimum ve önerilen sistem gereksinimleri bakın öğrenin. Zaten ha baktığınız kesin doğrudur demiyorum ama o oyunu tatmin olarak oynamak istiyosanız bugün için 50 bin ila 70 bini gözden çıkarın. Oyunun kendisi de Amerika'yı yerle bir eden enflasyondan etkilendiği için 70 dolar ile 100 dolar civarı olabilir. Alacaksanız kenara bir yere ayırın. Bu arada şuanın 20 30 bin liralık bilgisayarlarıyla da oyunu oynayabilirsiniz ama 25 FPS ama 50 FPS orasını bilemem.

22. oyunda gizli ve etkileyici görkemli deniz veya okyanus ne derseniz altı yerler olacağında bahsediliyordu, denizaltı ekosistemi çok iyi olacakmış.

23. oyunda uzay hakkında sürpriz yumurtalar olabilir, uzay mekiği roketi aracı ile alakalı falan filan voyager 1 uzay aracı bildiğim kadarıyla floridadan fırlatılmıştır. Bir de şapkaların toplanması hakkında bir sürpriz yumurta olabilir.

23. oyun hakkındaki kendi yorumum grafikler. Bizi aşağı yukarı 15 sene bekletip çıkacak bir oyun için daha iyi olabilirdi. Daha iyi olabilirdi.
Bir GTA hayranı zoticx der:
Sağlıklı olmanızı temenni ederim sevdiklerinizle beraber hayırlı ve bol kazançlı ömürleriniz olmasını yeğlerim. Benim Türkçe bilen arkadaşlarım sabah şerifleriniz hayırlı olsun.

24. aklıma geldikçe yazıyorum. Oyun içi parçalanma dağılma efektleride çok etkileyici olacağına değiniyorlar. Sohbet edenler yerde sağda solda görülen birçok parçayı da yanımıza alabileceğimizi düşünüyorum. Gizlilik içinde ayri çalıştıklarını düşünüyorum, öğrendiğim bu bilgiler genel olarak YouTube'dan kaynaklar Burak oyunda. Bu arada şu adamı izleyin bu ne? Adam 4 milyon aboneye koşuyor 2000-5000-10000 izleniyor bir anormallik var bu işte. Technopat, PC hocası, mesut çevik, multiplayer, donanım haber, Webtekno, adal, alperen şimşek, Enis Kirazoğlu mrbossftw, Ahmet. Diğer bilindik bilinmedik küçük büyük bütün kaynaklar GTA 6 yazısını gördüğüm bütün videolar. Gece gündüz GTA 6'yı takip ediyorum sanki GTA için yaşıyorum Rockstar Games.

25. Online kısmı içinde FiveM adlı oyun içi çeşitli modlar yapan kişiler varmış meslek grupları olsun hırsız-polis iyi kötü çöpçü ambulanscı vb. etkinlikler neyse yeter.

26. arabalar için ayrıca düşüncem artık arabalara yolda kalmamak için akaryakıt ve elektrik enerjisi almalıyız. Bence bunu yapacaklardır yapmalarını istiyorum. GTA 5'te de birçok söylenti üzerinde duruluyordu ve oyun zaman içerisinde boş ve ölü hissettirmeye başladı. Biz oyuncuları çok beklettiler o yüzden artık bir şeylerin çok etkileyici yapılması lazım GTA 5'i milyon kere oynadık yeter ettirdiler. Rockstar'da aslında bir noktada patlamasını istiyorum. Oyunu para için veya türlü türlü rahatsız edici sebeplerden dolayı olur bu kadar bekleten kim varsa patlasın. Hak eden kim varsa isterlerse baş patronları olsun bir şekilde ezilmesi lazım emeğini sonuna kadar gösterene hakkı verilmeli oyun hiçin fazla emeği olmayan insanlara da saygı duyulmalı birlik içinde çalışılarak ortaya bir şaheser çıkarılmalı çıldırdım.

27. bir diğer beklentim ağaçlardan meyve toplanabilir olması bu meyveleri canımızı doldurmak için kullanabiliriz ve ekstra bir oyun içi özelliğimiz varsa ki jason diye iddia edilen karakterin duvarın arkasını görme tarzında bir özelliği olabilir. Sızıntılarda gördüm bu gibi özellikleri yenilemek ya da farklı şekillerde değerlendirmek için toplanabilir olmasını isterim bu da olmalı sızıntı videolarda da meyve vardı çantadan çıkarıyordu sanırsam, bu tür şeyler sadece market gibi yerlerde olmamalı ama RDR 2'deki otlar gibi değil de daha çok zor bir şekilde elde edilmeli atıyorum izin istenerek veya çalınıp kaçılarak anlaşarak yüzümüzü gizleyerek parasını vererek ben uğraşamam o kadar ayrıntı beni sıkar diyen adam için de bir şekilde birçok şeye kolay erişim sağlanacak şekilde ayarlanmalı ki zaman içinde insanı bunaltmasın sıkmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. GTA 6 için şu ana kadar film ve oyun sektörü başta olacak şekilde hepsini sollayacak şekilde para harcanacağı söyleniyor. Oyun için 2 milyar dolar harcama yapılacakmış ve 8 milyar ve üzeri hasılat yapılacağı düşünülüyormuş.
Asır atlama derecesindeki GTA 5 bile 6-7 yılda 6 milyar dolar hasılat yapmıştı diye hatırlıyorum. Çıkış döneminde 1-2 bug bulunsa, sistem gereksinimleri de araya girince o kadar rekor kırar mı bilmiyorum. Ama karşımızda ne de olsa tüm oyun dünyasının bildiği GTA 6 var, her şey olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı