Sürprizbozan GTA 6 hakkında yeni detaylar sızdırıldı!

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Keşke bunca gerçekçiliğin yanında lisanslı araba markaları ekleselerdi...

Evet eklense güzel olabilirdi ama adamlar sırf oyun için bir sürü sahte araba markası yapmışlardı. Zaten Rockstar neredeyse arabaların birebir kopyasını yapıyor.

Diğer Sızıntılar (%100 gerçek değildir)

• İki karakteri eş zamanlı kontrol edip, yönlendirebileceğiz.
  • Erkek dansçılar olacak.
  • Gameroll ayrıca yerde sürünme mekaniğinin oyunda olmasının saçma olduğunu söylüyor. (İşlevsiz)
  • Çift silah kullanımı yok.
  • Ev hırsızlığı mevcut değil.
  • Girilebilir tüm mağaza ve dükkanlar işlevli.
  • 6 yıldızlı aranma geri geliyor.
  • İşlevsel asansörlü alışveriş merkezleri ve gökdelenler barındıracak.
  • Dikdörtgen mini harita. Yol çizelgesi pembe renkli.
  • Vice City'den sonra Ambrosia ve Port Gellhorn diğer bölgelere göre daha büyük olacak.
  • Aşağıda ki ekran görüntüsü bir görevin sinematiğine ait.

Karakter yönetme olayı şu şekilde arkadaşlar. İstediğimiz zaman istediğimiz karakter ile oynayabileceğiz. Ama diyelim gezeceğiz veya soygun yapacağımız zaman ikisini eş zamanlı kontrol ederek hızlı bir geçiş yapabileceğiz. (Benim anladığım)

Oyunun sızdırılan oynanış görüntülerinde Lucia ile soygun yaparken hemen ekranın yanında Jason ile etkileşime geçilecek bir tuş seçeneği çıkıyor.
Aynı şekilde insanların yanında çıkıyor. Bu tarz insanlar ile diyalog kurmak ve Jason olarak Lucia ile Lucia olarak Jason ile etkileşimimiz açık olacağa benziyor.

Son düzenleme:
Bazı sızıntılar RDR2 gibi onur sistemi olacağını söylemiş ki bu GTA gibi bir oyunda berbat bir tercih olur. Oyunun en eğlenceli yanını oynamayıver demek gibi olur. Getirirlerse öyle bir sistem modlar oynarım oyunu.

Evet onu bende gördüm ama yazmayı unuttum. Umarım olmaz. Hikaye daha ciddileştiği için mi bunu yapıyorlar bilmiyorum ama ana görevler dışında kimi kim ilgilendiriyor ki. Oyun bittikten sonra onurun bir önemi kalmaz ama bu oyunun öne çıkan 2 özelliğinden biri kaos ve eğlence zaten diğeri de açık dünyası. Açık dünyayı mükemmel yaptın onda sorun yok ama bilmiyorum Rockstar biraz mantıklı düşünürse kaldırır o işi.

Hikaye modu için mantıklı. Çok daha gerçekçi ve güzel olur.

Ama bunu online tarafına yapacaklarsa aşırı saçma olur. Ben şahsen online'de her türlü silahı istediğim zaman kullanmak isterim.
RDR2'de ki Online için ayrı kontroller hikaye için ayrı kontrolleri vardı. Yani daha akıcı kontroller ve akıcı animasyonlar gibi. Gerçekten bu tarz bir düzenleme ile o tarz olayları kaldırırlar umarım. Online için daha basit oynanış, basit fizikler ve kaotik eğlenceler oyunu uzun yıllar ayakta tutacaktır. Gerçekçilik isteyen zaten girer hikayeye orayı oynar.

Ben okuduklarımı beğendim. Silah taşıma işinin RDR2 gibi olacağını tahmin ediyordum. Bir tek buna emin değilim. Evet cebinden RPG çıkarmak saçma sonuçta ama ona gelene kadar bir sürü saçmalık var.

Ben okuduklarımı beğendim. Silah taşıma işinin RDR2 gibi olacağını tahmin ediyordum. Bir tek buna emin değilim. Evet cebinden RPG çıkarmak saçma sonuçta ama ona gelene kadar bir sürü saçmalık var.
Evet mesela oyunda minigun gibi bir ton büyük teknolojik silah var. Tabancamızı cebimize koyup minigunu sırtımıza mı asacağız.

700 mü? Hocam 700 olursa oyunun GB çok artar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…