GTA 6 için heyecanlı mısınız?

Heyecan ne demek gittim 4080’li pc topladım Zamanında da rdr2 oynayabilmek için ps4 pro almıştım.

Pek heyecanım kalmadı Rockstar yüzünden.

Hayatımda daha çok beklediğim oyun galiba olmadı.
Valla bende çok bekledim, fragmanı da çok beğendim ama Rockstar gerçekten oyunculara ayıp ediyor. Ya zaten bugüne kadar senin gibi bir firmanın ketumluğu yüzünden oyunun sızdırıldı ve sızdıranlar sayesine bir şeyler görebildik, onun haricinde bir fragman yayınladın, ondan sonra ne bi ses seda ne bi haber. İnsan bi görsel paylaşır ne bileyim bişeyler sunar, sonuçta senin gibi bir firmayı yükselten senin oyununu satın alacak oyunculardır. Anlıyorum çok iyi oyun sunmak istiyorsun oyuncularına fakat en azından 1 yılı geçti bir şeyler paylaş be kardeşim. Oyunu yine istediğin zaman hazır hissettiğinde çıkar ama böyle yaparak gerçekten hem heyecanı kırıyor hemde aybediyor. Hiç bir haber sunmayayım da daha çok millet beklenti içerisine girsin merak etsin kafasında belki ama bu terste tepebilir.

Çok garip bir durum ertelenmediği sürece bu yıl çıkacak. Yani çıkacağını yıllardır biliyorduk ama sanki asla gerçekleşmeyecek bir internet efsanesi gibi geliyordu. Hala çok garip geliyor. Hala son GTA oyunu GTA 5 gibi geliyor. Her yıl GTA 6 teorisi üretiliyordu. Onların da tadı bir başkaydı. Şimdi her şey gün yüzüne çıkıyor. Acaba GTA 6'dan sonra ki GTA oyunu da GTA 6 gibi beklenebilecek mi? Artık hayranlar anlamıştır Rockstar'dan 15 yıl trafik alamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…