GTA 6 için heyecanlı mısınız?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun 2026 mayısa ertelendi. GTA 5 bile 2013 de çıkmış olmasına rağmen o günün ve bugünün şartlarına göre hala mükemmel bir oyun ve milyonlar oynuyor ve satışı devam ediyor. Bu şekilde düşünürsek, neden bilmiyorum ama ben aşırı heyacanlıyım. Her yer de o kadar teori var ki, bir sürü detay. Bu mantıkla GTA 6'yı geçecek bir oyun olmazsa sıkılmadan 15 sene oynarız.

Sizin fikirleriniz nedir? Heyacanlı mısınız? Beklentilerinizi karşılayacak mı?

Heves gitti bile.

Heyecan ne kelime, konsol nedir bilmeyen ben PC'ye çıkmasını bekleyemeyeceğim için konsol alacağım.

Ama ertelenmesi kötü oldu.

Çığır açan bir oyun olacak. Çağ açıp çağ kapatabilir.

Muhtemelen sudan ucuz olacağı için alamayacağım. Anca YT'den videosunu izleriz heyecanlı değilim bu yüzden.

Çocukken Gta5'te yapmak isteyip ama imkan ve yaş olmadığından kaynaklı yapamadığım şeyleri(Kötü PC, konsol olmaması ve oyunlara para yatıramamak) Gta6 da yapabileceğim için mutluyum.

Ufak bir not bırakayım: Muhtemelen gta 7 çıktığında evli olacağız.

Şuanda 17'yim. GTA 6 çıktığında 18 olacağım. GTA 7'nin çıkması da 15 sene sürse 33 yaşımda oynarım artık Muhtemelen evlenmiş olacağımdır o yaşlarımda.

Ayrıca GTA 5'in online'ı sarıyor. Acaba GTA 6'da face to face, parkur gibi haritaları nasıl yapacaklar çok merak ediyorum. Online'daki görevler falan nasıl olur ki.

Hayır, konsol sahibi değilim ayrıca GTA pek bana uymuyor.

Son zamanlarda oyun oynamaktan sıkıldım. Bilgisayarımda sadece RDR2 kaldı. Onu da 100'e yakın saat oynadım ama 6 Nisan'dan beri girmiyorum belki Online girerim diye duruyor orda kısacası son aylarda oyunlar baya bir içimi sıktı. Bitireceğim bir kaç oyun var ama içim hiç istemiyor. Fakat GTA 6 için heyecanım elbet devam ediyor yıllardır var bu. Yani beni tekrar bilgisayar başına mahkum edecek bir oyun varsa oda GTA 6'dır. Oyunlara olan ilgim azalsa da GTA 6 ayrı bir seviye. Umarım sorunsuz ve güzel çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…