GTA 6 İçin Metacritic sayfası açıldı

Ama hocam onun ile bunun farkı şu ki GTA 6 tam duyurulacak dendiği zamanlarda metacritic sayfası açıldı.

Twitter'da biri açıklamıştı bunu az önce okudumda şu an tam hatırlamıyorum moderatörlerin yanlışlıkla onayladığını söylemişti.

Twitter'da biri açıklamıştı bunu az önce okudumda şu an tam hatırlamıyorum moderatörlerin yanlışlıkla onayladığını söylemişti.
Bence gerçek hocam gerçek değilse hemen kaldırılırdı.

Moderatörlerin de zaman zevki varmış anlaşılan.

Belki doğru olabilir ama sanmıyorum RDR 2 için fotoğraf paylaştılar GTA 5 tweet atarak ama dünyada yıllardır beklenen GTA 6 duyurusunu bu kadar basit yapacaklarını düşünmüyorum.

Belki doğru olabilir ama sanmıyorum RDR 2 için fotoğraf paylaştılar GTA 5 tweet atarak ama dünyada yıllardır beklenen GTA 6 duyurusunu bu kadar basit yapacaklarını düşünmüyorum.

Zaten öyle bunun aynısını eski sayfalarda dedim mesela. Bende aynı düşüncedeyim.

Halihazırda duracak bir sitede olabilir.

Bu duyuru değil ki hocam sadece metacritic sayfası açılmış.

Bu duyuru değil ki hocam sadece metacritic sayfası açılmış.

Demek istediğim böyle bir hatayı veya basit bir şeyi yapmazlar gibi geliyor bana zaten 1 defa büyük bir açık verdiler bilmiyorum bana hiç gerçek gelmiyor Half-Life 3 silinmedi ve gerçekte değil bu da olmayabilir moderatörlerin yaptığı saçma troll bile olabilir yıllardır yapıldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…