GTA 6 için PS5 Slim alınır mı?

aydemitki

Decapat
GTA 6 için PS5 Slim almayı düşünüyorum. PS5 Slim kaç FPS değeri görebilir sizce? Merak ediyorum.

60 olur bence, alınır ama Pro model alırsanız garantilersiniz.

30 FPS diyorlar ki, bana da 30 FPS sabit olur gibi geliyor çünkü oyunda RTX teknolojisi kapatılıp açılamayacakmış. Proda bile 60 FPS garanti olmayabilir.

PS5'te 30 FPS çalışacak demişlerdi diye hatırlıyorum. Pro modelinde 60 FPS çalışacaktır büyük ihtimalle.

Ben kiralamayı düşünüyorum sadece tek bir oyun için asla PS5 almam aylık 2000 liraya falan kiralanabiliyor.

Kesinlikle oynanması gereken bir oyun olacak bilgisayarım kaldırıyor fakat 1 yıl beklemek istemiyorum kiralama sitelerinde aylık haftalık yıllık olarak kiralabildiğini gördüm 1 ay için 2000 lira vermek gayet mantıklı geldi sonuçta GTA 6 dışında oynanacak çok fazla oyun yok benim için.

Kiralamak en mantıklısı. Oyun çıkacak 2026'da, ondan sonra ne kadar var ki PS6'nın çıkmasına.

GTA 6 içinse fark verip PS5 Pro almanızı öneriyorum. O kadar yansıma, çok fazla trafik ve NPC, Çok iyi detaylar varken bence PS5 son noktasında. Yani üstüne bir de o grafikleri 60FPS veremez gibi geliyor bana. PS5 Pro bence o grafiklerin üstüne %67 daha güçlü ekran kartı ve PSSR ile 60FPS verebilecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…