RAM'i o sistemde 32 GB yapmanın fazla bir etkisi olmayacaktır. GTA VI çıkacağı dönem bu PC'yi satıp DDR5'li ve yeni nesil ekran kartlı bir hazır sistem alman en temizi olur.
Bende 4060 olmasına rağmen ben bile emin değilim çünkü bir taraftan az bir VRAM var elimde diyorum ve NVIDIA'nın 60 serisi içindeki en güçsüz kartlardan biri gibi görünüyor bir taraftan da diyorum ki bu kartlar bu yıl çıktı hani GTA 6 2025 yılında konsollara çıktı diyelim 2026 da da PC'ye gelsin 2 3 yıllık bir kart oluyor yani bu da açamazsa ben ne yapayım diyorum kendi kendime. Hani bir insan GTA 6 için trailerini gördükten sonra NVIDIA'nın en güncel giriş orta seviyeside olsa bir kartını alıp da oynayamıyorsa, işte o ihtimal bana saçma geliyor anlatabilmişimdir umarım.
Bende 4060 olmasına rağmen ben bile emin değilim çünkü bir taraftan az bir VRAM var elimde diyorum ve NVIDIA'nın 60 serisi içindeki en güçsüz kartlardan biri gibi görünüyor bir taraftan da diyorum ki bu kartlar bu yıl çıktı hani GTA 5 2025 yılında konsollara çıktı diyelim 2026 da da PC'ye gelsin 3 yıllık bir kart oluyor yani bu da açamazsa ben ne yapayım diyorum kendi kendime.
2-3 sene sonra çıkacak olup sistem gereksinimlerine dair en ufak detay açıklanmayan oyun hakkında nasıl bu kadar kesin ve emin konuşabiliyorsun? Kaynağın var mı bu konuda?
Bende 4060 olmasına rağmen ben bile emin değilim çünkü bir taraftan az bir VRAM var elimde diyorum ve NVIDIA'nın 60 serisi içindeki en güçsüz kartlardan biri gibi görünüyor bir taraftan da diyorum ki bu kartlar bu yıl çıktı hani GTA 5 2025 yılında konsollara çıktı diyelim 2026 da da PC'ye gelsin 2 3 yıllık bir kart oluyor yani bu da açamazsa ben ne yapayım diyorum kendi kendime. Hani bir insan GTA 6 için trailerini gördükten sonra NVIDIA'nın giriş orta seviyeside olsa bir kartını alıp da oynayamıyorsa, işte o ihtimal bana saçma geliyor anlatabilmişimdir umarım.
Bugün 1080P için giriş 4060, üst 4070.
2K için giriş 4070, üst 4080.
4K için giriş 4080, üst 4090.
Ben bugün 1080P'ye giriş seviye kart aldım 3 sene sonra ayar köklerim durumu hiçbir jenerasyonda yaşanmadı. Orta ayar oynarsın, orta ve yüksek ayar karıştırıp üzerine DLSS/Frame Generation açarsın normali bu.