GTA 6 için RTX 3060 sistemyeterli mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Yeterli olur diye düşünüyorum. Sonuçta PS 5'e de çıkacak oyun. 3060'ta DLSS falan var dersen götürür. Hele AMD frame geni geliştirirse 3060 fersah fersah oynatır.

Originale göre görüntünün kötü gözüküp gözükmemesi size bağlı. Yani DLSS ayarlarından "kalite" ayarinda bırakır iseniz, görüntüde bir bozukluk fark etme olasılığınız çok düşük. Ama performansa ayarlarsanız bu ihtimal artar.

Dlssq ile fsrq arasında kalite farkı var sanırım.

Arkadaşlar bu oyun ps5'te oynatacaksa eğer,ps5 3 sene önce çıkmış bir cihaz. Hala güncelliğini korusa bile,bilgisayarların artık ps5'ten donanım olarak çok farkı kalmadı. Gta bir çok oyuncu oynasın diyip,ortalama bilgisayarın bir tık üstünü ister oda maximum. Bu adamların amacı,satış yapsın ve online üzerinden para yatırıp takılsınlar diye yapar. Salak bir şirket değil. Bence bir çok oyuncuya hitap edecek.

Hocam bende 3060 6 GB r5 5600h 16 GB ram laptop varmı açar mı sence en düşük ayarda dâhi olsa tahminen

Hocam bende 3060 6 GB R5 5600H 16 GB RAM laptop var mı açar mı sence en düşük ayarda dâhi olsa tahminen.

Zaten mesajımda cevabı verdim aslında 3060 teknoloji hariç 4060 gücüne gibi bir kart. Asıl soru RTX ile oynayabilir misin işte orasını bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…