Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 700 Çözümler 3 Salı 21:58 #1 Series S konsolum var ama PS4'te alınca, Series S boşa çıktı. PS4 ten çok daha fazla keyif alıyorum. Artık Series S'i hiç kullanmam sanırım. Sadece GTA 6 için Series S bekletilir mi yoksa satmalı mıyım sizce?
Series S konsolum var ama PS4'te alınca, Series S boşa çıktı. PS4 ten çok daha fazla keyif alıyorum. Artık Series S'i hiç kullanmam sanırım. Sadece GTA 6 için Series S bekletilir mi yoksa satmalı mıyım sizce?
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.102 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye Salı 22:06 #2 Satmanın bir mantığı yok köşede kalsın, yılbaşıda yaklaşıyor fiyatına iki kat zam gelecektir zaten.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 700 Çözümler 3 Salı 22:09 #3 Cr Oyuncusu dedi: Satmanın bir mantığı yok köşede kalsın, yılbaşıda yaklaşıyor fiyatına iki kat zam gelecektir zaten. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleteyim öyleyse..
Cr Oyuncusu dedi: Satmanın bir mantığı yok köşede kalsın, yılbaşıda yaklaşıyor fiyatına iki kat zam gelecektir zaten. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleteyim öyleyse..
siradanbirmotorcu Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:09 #4 Soruna cevap değil ama ps4 ve xbox satıp ps5 alınabilir. Şahsen ben öyle yapardım.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 700 Çözümler 3 Salı 22:10 #5 siradanbirmotorcu dedi: Soruna cevap değil ama ps4 ve xbox satıp ps5 alınabilir. Şahsen ben öyle yapardım. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırır beni ve şöyle bir sıkıntı oluşuyor, PS5 te kronik sıkıntılardan korkuyorum
siradanbirmotorcu dedi: Soruna cevap değil ama ps4 ve xbox satıp ps5 alınabilir. Şahsen ben öyle yapardım. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırır beni ve şöyle bir sıkıntı oluşuyor, PS5 te kronik sıkıntılardan korkuyorum