GTA 6 için sistem önerisi

Bence 1080P 30 FPS için 2060 yeterli olacak. Series S zaten aşağı yukarı bu güçte değil mi?

Ben olsam direkt PlayStation 5 alırdım 2 yıl sonra PlayStation 6 muhtemelen çıkmayacağı için PlayStation 5 GTA 6'yı oynatır. Bir de PC'ye göre daha erken oynarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bende merak ettim de sistemim ekran kartı 1080ti, Amd 170x işlemci medium-high ayarda 2k 60 fps verir mi? Sonuçta oyun playstation 5 için 4k 30 fps olarak çıkacaktır.

İlk PS5 ve Xbox series x|s'e gelecek. Konsol almanı öneririm (Series S alma bence)

6gb ekran kartı ister min bence bende 12 GB 3060 var tavsiye ederim gayet iyi iş yapıyor birde bu tür oyunlar tekli çekirdeğe bakıyor yani bı intel çeksen fena olmaz bide ram en az 16 veya 32 ister bu sen 32de sabitle paran varsa

Fragmanda kocaman 2025 yazıyor ne alaka şimdi 2024

Üzgünüm dostum ben Rockstar'da çaycıyım patrona çay koyarken sistem gereksinimlerine gözüm çarptı minimum 4090 isteyecekmiş patronu içeriye kilitleyip sorguya çektim Türklerin oynamasını istemiyormuş. Pc çıkış tarihini sorunca da 2027 dedi nedeni de değerli technopat yazarlarının tahminlerine göre bir takvim almalarıymış.

Xbox series S gibi güçsüz bir cihazın çalıştıracağı şeyi 2060 1080p 30 fps civarında açar. PC ye de oyunun çıkışından 6-7 ay sonra gelir. 2030'da değiliz 2023 daha yeni bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…