GTA 6 için sistem önerisi

Muhtemelen 2026 da PC ye gelecek. Grafik seviyesi nasıl olacak kimse bilmiyor. Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım

1080p 60 FPS Ultra ayarlar için 3080 istese bence gayet iyi. O grafik ve çevreye göre.
3000 serisi kullananlar AMD oyuna FSR 3 getirirse bir nebze rahat eder. RTX 40xx serisi kullanan biri ise yüksek ihtimalle NVIDIA yine ayak yapmaz ise DLSS 3 alacak o oyun. Bu sefer 60 FPS alan birisi 110-120 FPS alacak. Daha ne yani 2026 yılında çıkacak bir oyun için.

Bunlar tabii ki böyle olmayabilir ama o zamana göre olabilecek senaryolar. 3060 isteyecek hali yok oyunun 1080p'de

Arkadaşlar şu an ne konuşursanız konuşun oyun çıkış yapmadığı sürece boş muhabbetten başka bir şey olmaz. Ayrıca Rockstar Games firması konsol olarak PS5 ve Xbox x/s serisi demiş tamam ama koskoca firma bilmiyor mu konsollarında bilgisayarlar gibi gelişmekte olduğunu belki de çıkış yapılacak konsollarda minimum ayarlarda oynatacak ya da aynı EA Sports şirketinin FIFA serilerinde yaptığı gibi oldgen ve nextgen sürüm yaparak piyasaya çıkartacaklar. PS5 ve Xbox x/s oldgen yeni nesil konsollar içinde nextgen olarak tanıtacaklar. Onun için oyunun çıkış tarihine koskoca 2-3 yıl var her an her şey olabilir. Haa belki de PC için oldgen ya da nextgen sürümleri sunucaklar ama karar verememişte olabilirler optimizasyon nasıl olur falan diye.

Ne 2-3 yılı hocam iyice abartmadınız mı? 2024'te olduğumuzu varsayarsak ve ilk çeyrekte çıkacağını varsayarsak 16.5 ay falan var yani çıkışa. (Erteleme olmazsa)

Pc'yi katmıyorum hocam çıkış denince yani ben konsola bakarım pc olayı platform olayı çünkü. Arkadaş çıkış dediği için dedim spesifik olarak pc dememiş çünkü.

Umarım ertelenmiş hâli budur hocam. Yoksa çok bekleriz.

DLSS 3 frame genaration ile oynarız gibi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…