Oyunu ne kadar çok kişi oynarsa ne kadar kişinin sistemi kaldırırsa oyun yapımcıları için o kadar iyi düşünsene bir oyun çıkardın adı X olsun bu oyunu sadece 4090 sahibi kişiler oynarsa mı yoksa sistem gereksinimlerini olabildiğince düşük yaparak oyunu daha fazla kişinin oynamasını (kağıt üstünde) sağlarsan mı fazla kazanırsın?
Bu yüzden bence olabildiğince sistem gereksinimlerini düşük tutarlar ama onların düşüğü belki bizim için orta düzey olabilir. Bana 3060 bile oynatır gibi geliyor onun üstüne nereye çıkacaksın? Steam en çok kullanılan ekran kartları ortada oradan bence 3060'ın üstüne çıkmazlar. Ben yeni aldım sayılır sitemi ve 4060 var eğer bu keyifli bir şekilde oynamayı sağlamayacak ise ne alalım? Neyse biraz uzun oldu ama anladınız siz ve eğer sistemi 3 ay sonra alacaksanız o zaman konuyu açın çünkü o zamana kadar fiyatlar oho baya artar ve aklınızda atıyorum 4070-4070 Ti vs. varken RX 6700 falan alabilirsiniz ki buda insanı üzer. RX ekran kartını küçümsememiyorum bu arada sadece aradaki farkı söylemeye çalıştım.