GTA 6 için Xbox Series S alınır mı?

Yani hocam geliştiricilerin söylediğine göre o kadar güçsüz bir konsol, Microsoft Series X'e çıkan her şey Series S'e de çıkacak diye direttiği için geliştiriciler Xbox platformundan soğudu resmen.
doğru ama black myth wukongda görmüştük

ama bence 720p 30 fps açar sonuçta bu rockstar optimizasyonları gayet iyi gta 4 hariç

ama bence 720p 30 fps açar sonuçta bu rockstar optimizasyonları gayet iyi gta 4 hariç
hocam optimizasyon ama onların elinde olan bir şey değil belli bir yerden sonra. Yoksa dediğiniz gibi olsa 3050'de oynatmalı

Yani bilmiyorum ama oyun geliştirmesi güç bir konsol, hani PS'e çıkartıp Xbox'lara PC ile bile çıkartabilirler Microsoft'un baskısı yüzünden.
bence rockstar onu yapmazz çünkü pc optimizasyon için cidden uğraşmak lazım

hocam optimizasyon ama onların elinde olan bir şey değil belli bir yerden sonra. Yoksa dediğiniz gibi olsa 3050'de oynatmalı
ben 3050 ye çok güvenmiyorum nedense

birde elimde zaten xbox kolu olduğu için daha da ucuza alabiliyorum ondan series s alma fikri geldi aklıma

hocam anladığım kadarıyla siz oyunları zaten oynayacağınız kadar oynamışsınız xbox daki oyunları pc'den o yüzden gerek yok çünkü xbox şirketi series s'e sizin kadar güvenmiyor. Adamlar şirket olarak bunalımdalar. Gta 6 nın yolu da uzun gibi.

Hocam son sözüm alabilirsin ama bence daha ucuz bir şeyler bak kolsuz bir Series S için 8K bana da biraz yüksek geldi. Bazen yurt dışı açılmamış kutulu(içinde kol var) 10-12 arası görüyorum ben dolapta vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…