GTA 6 karakterlerinin yüz ifadeleri sizce nasıl?

Fragman analizini izledim. Yüz ifadelerine takılmış çok donuk robot gibi falan eleştiriler duymuştum. Sizin fikriniz ne?

Yıllardır çıkmasını beklediğimiz oyuna göre sanki biraz daha oyun efekti var gibi açıkçası daha da gerçek olmasını bekliyordum ama bu da güzel yalan yok

Hocam GTA 5'in ilk fragmanı da öyleydi sonra kesin sürüm çıkıca oyunun şahane olduğunu gördük Rockstar bu grafikler sonradan düşürülmez aksine daha kaliteli olur.
GTA 5 bile çok güzeldi eskimiş olması umrumda değil zamanına göre harikaydı

Çok kaliteli bence ki her şey daha cilalanacaktır 1 yıl var ama bu hali bile güzel çok takılmamak lazım yorumlara. Grafikleri kötü bulan kişiler bile var şaşırtıcı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5 modu diyenlere patlıyorum hele o yayınladıkları ekran görüntüleri RDR2'nin bile üzerinde ve devasa bir dünya var.

Çok kaliteli bence ki her şey daha cilalanacaktır 1 yıl var ama bu hali bile güzel çok takılmamak lazım yorumlara. Grafikleri kötü bulan kişiler bile var şaşırtıcı.
10 yıldan fazla bekliyor insanlar belki beklentilerine yükledikleri anlamdan dolayıdır beğenmeyişleri o ihtimal de olabilir

Maşallah adamlar işinin eri olmuşlar

Tekrar izledim ama bence çok güzel duruyor, belki psikolojik bir olayı vardır sürekli insanların yüzüne baktığımız için oyunlarda bu tür şeylere inanmak daha zor geliyor olabilir. Bir de sadece bana mı Jason ve Arthur benzer geldi ses tonu, yüz anlamında.

Ben Jason'ı Cyberpunk 2077'deki V'ye benzettim.

GRAND THEFT AUTO VI - JASON

CYBERPUNK 2077 - V

Fragman analizini izledim. Yüz ifadelerine takılmış çok donuk robot gibi falan eleştiriler duymuştum. Sizin fikriniz ne?
Çok iyi bence şu ana kadar nerdeyse hiçbir oyunda mimik kavramı bile doğru düzgün yokken bu detaylar saçlar mimikler çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…