eneskral41 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #21 Dusk06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 modu diyenlere patlıyorum hele o yayınladıkları ekran görüntüleri RDR2'nin bile üzerinde ve devasa bir dünya var. Genişletmek için tıkla... Grafiklere baksana hacı zaten bunun üstünü PS'ye optimize edebileceklerini sanmıyorum.
Dusk06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTA 5 modu diyenlere patlıyorum hele o yayınladıkları ekran görüntüleri RDR2'nin bile üzerinde ve devasa bir dünya var. Genişletmek için tıkla... Grafiklere baksana hacı zaten bunun üstünü PS'ye optimize edebileceklerini sanmıyorum.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #22 uygr12 dedi: Çok iyi bence şu ana kadar nerdeyse hiçbir oyunda mimik kavramı bile doğru düzgün yokken bu detaylar saçlar mimikler çok iyi Genişletmek için tıkla... Burak Oyunda kanalını izleyin merak ettiyseniz orada analiz yapılacak fragmanlar çıktıkça oradan gördüm
uygr12 dedi: Çok iyi bence şu ana kadar nerdeyse hiçbir oyunda mimik kavramı bile doğru düzgün yokken bu detaylar saçlar mimikler çok iyi Genişletmek için tıkla... Burak Oyunda kanalını izleyin merak ettiyseniz orada analiz yapılacak fragmanlar çıktıkça oradan gördüm