A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sızdırıldı olucak modaratörler yanlış düzeltmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sızdırıldı olucak modaratörler yanlış düzeltmiş.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 4 Aralık 2023 #2 Ahmet Efe9272 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sızdırıldı olacak moderatörler yanlış düzeltmiş. Genişletmek için tıkla... Bunun neresi yanlış hocam. Kesin bir şey yok sonuçta. Çok da doğru düzeltmişler.
Ahmet Efe9272 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sızdırıldı olacak moderatörler yanlış düzeltmiş. Genişletmek için tıkla... Bunun neresi yanlış hocam. Kesin bir şey yok sonuçta. Çok da doğru düzeltmişler.
A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #3 Adamın kanalını inceledigimde GTA müzikleri hakkında videoları var gerçek olmasını sağlıyor bu da büyük ihtimal adam yanlışlıkla attı.
Adamın kanalını inceledigimde GTA müzikleri hakkında videoları var gerçek olmasını sağlıyor bu da büyük ihtimal adam yanlışlıkla attı.
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Ahmet Efe9272 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sızdırıldı olacak moderatörler yanlış düzeltmiş. Genişletmek için tıkla... Beğenmedim. Ve yeni bir şey olduğu için değil yeniliklere açığım normalde ama GTA 5, GTA 4, San Andreas ve Vice City'nin adını söylediğimde kafamızda müziği çalmaya başlıyor bu hiç öyle ikonikleşecek bir şarkı gibi gelmedi.
Ahmet Efe9272 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sızdırıldı olacak moderatörler yanlış düzeltmiş. Genişletmek için tıkla... Beğenmedim. Ve yeni bir şey olduğu için değil yeniliklere açığım normalde ama GTA 5, GTA 4, San Andreas ve Vice City'nin adını söylediğimde kafamızda müziği çalmaya başlıyor bu hiç öyle ikonikleşecek bir şarkı gibi gelmedi.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 4 Aralık 2023 #5 Ahmet Efe9272 dedi: Adamın kanalını inceledigimde GTA müzikleri hakkında videoları var gerçek olmasını sağlıyor bu da büyük ihtimal adam yanlışlıkla attı. Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki sonuçta ben bu değil demiyorum. Kesin olan bir şey değil. Yarın fragmanda bu müzik olursa o zaman kanıtlanmış olacak. Ayrıca yükleyen kişi, ''Modern Vice City" yazmış.
Ahmet Efe9272 dedi: Adamın kanalını inceledigimde GTA müzikleri hakkında videoları var gerçek olmasını sağlıyor bu da büyük ihtimal adam yanlışlıkla attı. Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki sonuçta ben bu değil demiyorum. Kesin olan bir şey değil. Yarın fragmanda bu müzik olursa o zaman kanıtlanmış olacak. Ayrıca yükleyen kişi, ''Modern Vice City" yazmış.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.314 Çözümler 4 5 Aralık 2023 #6 Bu şarkı olmalı! Eğer ki bu şarkı ise tarihin en mükemmel oyunun her şeyini teker teker öğreniyoruz! Fragmana sayılı saatler kaldı dostlarım!!!
Bu şarkı olmalı! Eğer ki bu şarkı ise tarihin en mükemmel oyunun her şeyini teker teker öğreniyoruz! Fragmana sayılı saatler kaldı dostlarım!!!
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.960 Çözümler 7 5 Aralık 2023 #7 Sızıntı doğru demiyorum ama video süresi ile aynı uzunlukta şarkının süresi. Belki arka fona kısık bir şekilde koyabilirler.
Sızıntı doğru demiyorum ama video süresi ile aynı uzunlukta şarkının süresi. Belki arka fona kısık bir şekilde koyabilirler.