GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Xbox Series S kaldırır mı?

Kaldırır mı derken? Konsol bu hocam kaldırır mı cümlesi fazla mantıksız çıkar mı demeniz lazımdı çıkacak ve buna garanti veriyorum RDR 1 Remake'in geçen haberleri cıktı ve Rockstar'ın kayıt ettirdiği yaş derecesi yapan yerlere Series S Series X ve PS5 çıkışlı yazmış RDR 1 remake cıkartacaklarsa GTA 6 da cıkartacaklar.

Oyun yapımcısı ve onun istediği grafiklere bağlı. Ben şahsen açar diye düşünüyorum. Ya da PS3'teki GTA 5 gibi daha basit versiyonunu açabilir.

Ciddi misiniz siz hocam? Series X bu oyunu 2K 60'da ve 4K 30'da çok rahat açıcaktır sizinde yukarıda dediğiniz gibi bu bir konsol optimizasyonu daha basit daha iyi ve bu güçlü bir konsol PS3'teki GTA 5 gibi daha basit versiyonu cıkar demişsiniz o zaman PS3'ün son senesiydi 2025'te ya da 2026'da cıkarsa 10. nesil konsollara daha 3 yıl olur.

Aşağılık kompleksini bırak ve yazdığım yorumları doğru düzgün anlamadan geri cevap yazma. Forum eskiden az ama özdü. Şimdi Sanırım biraz daha küçük yaşta kardeşlerimizde ilgilenir olmuş : ) Her neyse Series X'in bunu hangi şartlarda açacağı çıkan oyunun yapımcısı ve onun yaptığı grafiklere göre belli olur. Kimse kesin bir şey söyleyemez. Adam ister ise PS3'e de çıkartır. Ona göre dizayn eder. Gerekirse anlaşır. GTA 5'in Türkiye'de ve Dünyadaki en büyük (15 bin üye) Discord Sunucusunun 2 yıldır Yöneticisiyim. Oraya Adam gibi technopat'ın kendi videosunu ve o dönemin en giriş seviye kartının sonuçlarını paylaştım. (Ki En gereksiz ayarlar açık) Ama Modlar herhalde yazım yanlışları ile uğraşıyor pek bakamıyorlar bu tarz cevaplara : )

Ekran kartıyla konsolu aynımı zannediyorsunuz sanırım konsol optimizasyonu ayrı bir şeydir PS3 GTA 5'i nasıl aciyor zannediyorsunuz siz güçlü diye mi? Evet kesin bir şey söyleyemeyiz ama PS3 GTA 5'i seviyesinde olmayacağını kesin bir şekilde söylüyorum.

Değil zaten.Ps3'ün içindeki gpu R7 240 dan bile düşük.Ayrıca 256Mb ekran kartı belleği var.Bu özelliklerde PC toplasan GTA 5 te foto alırsın.

Hocam büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi olacak daha şimdiden Starfield 30FPS geliyor GTA 6 büyük ihtimalle daha basit bir versiyon olarak gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…