32'de istemez hocam. Şu anda günümüz standartları 8-16. 16 önerilen daha doğrusu. Tüm herkesin 16'ya geçmesi daha sürer. 32 istemeleri ise bayağı saçma olur.
32'de istemez hocam. Şu anda günümüz standartları 8-16. 16 önerilen daha doğrusu. Tüm herkesin 16'ya geçmesi daha sürer. 32 istemeleri ise bayağı saçma olur.
Bende yakın zamana beklemiyorum. En iyi ihtimalle 2023 olur gibime geliyor. Çünkü GTA 5 hala çok güzel bir oyun. Oldukça para kazandırmaya da devam ediyor. Bir de ellerinde ek olarak RDR2 var. GTA 5 gibi bir oyunun üstüne de çıkaracakları GTA 6 çok sağlam olmalı. O yüzden çok dikkatli olmalılar. Cyberpunk 2077'de rezalet değil bu arada güzel bir oyun. Sadece buglıydı çözülüyor. Hiç bug sorun yaşamayan insanlarda var. Açıkçası bu buglarda bana biraz reklam kokuyor gibi geldi oyun konuşulsun diye de neyse. Tabi oyun dünyasının kaderini değiştirecek falan denilecek kadar güzel de bir oyun değil beklenti oydu olmadı çünkü. Umuyorum ki GTA 6 yapay zekasıyla vs. değiştirir.
Bu yıl belki fragmanı gelir. Çünkü 2011 yılında GTA 5 fragmanı gelmişti. 10 yıl sonra aynı tarihte GTA 6 fragmanı neden yayınlamasınlar? 2023'te konsollara, 2025 yılında da PC'ye gelir artık.