Sağol dostum bilmiyorduk.Kimsenin hevesini bozmak istemezdim ama bu gerçek değil çünkü bir kere Rockstar Game'in gerçek YouTube kanalı değil ve bu kanal zaten fake olduğu çok belli videolara bakarsanız anlarsınız.
Sağol dostum bilmiyorduk.Kimsenin hevesini bozmak istemezdim ama bu gerçek değil çünkü bir kere Rockstar Game'in gerçek YouTube kanalı değil ve bu kanal zaten fake olduğu çok belli videolara bakarsanız anlarsınız.
Uçak sürmek istediğinde Flight Simulator, araba sürmek istediğinde The Crew 2, adam vurmak istediğinde Hitman girersen fragmandaki oyunu oynamış olursun.
Kimsenin hevesini bozmak istemezdim ama bu gerçek değil çünkü bir kere Rockstar Game'in gerçek YouTube kanalı değil ve bu kanal zaten fake olduğu çok belli videolara bakarsanız anlarsınız.
Gelecek ama yakın gelecekte değil. 2023-24 gibi çıkar.
Bu arada trailer gerçekten güzel olmuş.
Aydınlandım...Kimsenin hevesini bozmak istemezdim ama bu gerçek değil çünkü bir kere Rockstar Game'in gerçek YouTube kanalı değil ve bu kanal zaten fake olduğu çok belli videolara bakarsanız anlarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.