GTA 6 oynamak için Xbox Series S alınır mı?

ronaldo123cr7

Centipat
Daha fazla  
GTA 6'nın PC'ye uzun süre sonra çıkacak olmasından dolayı, GTA 6 oynamak için konsol almayı düşünüyorum. Fiyatı dolayısıyla aklıma ilk olarak Xbox Series S geldi. Yanılmıyorsam GTA 6'nın Xbox Series S'e geleceği daha önceden söylenmişti. Sizce GTA 6 oynamak için Xbox Series S alınır mı? Rahat bir şekilde oyunu oynatabilir mi?

Bunun cevabını bilen kimse yoktur Rockstar'da çalışan tanıdığın yoksa. Eğer biliyorum diyen olursa da inanma

İkinci el 5 al kat be kat iyi.

Konsollar genelde o tarz oyunları daha rahat ve konforlu oynatmak için tasarlanır. Daha çıkmadan alıp almamak sana kalmış, bence ilk önce çıkmasını bekle. Ama malum ekonomiyi görüyoruz, kimbilir o zaman daha pahalı olur.

Series X'e geleceği için Series S'e de gelecek lakin Series S şu an bile çoğu oyunu çok iyi performans ile oynatamazken GTA 6'yı 1080p 30FPS gibi bir performansta oynatabilir.

Ben Rockstar çalışanıyım.

Rahatlıkla kaldırır ya ben öyle düşünüyorum. Series S ve PS5 üst düzey konsollar.
Series S güç olarak öyle çok yüksek güçte bir cihaz değil. Zamanında PS2'nin yetersiz gücü yüzünden GTA San Andreas nasıl ki Liberty City dahil 2 şehir ve birkaç güzel içerik olmadan çıkartıldıysa GTA 6'da Series S yüzünden bazı anlamlarda kısıtlanmış olacaktır.
Bana burada şimdi hiç konsol optimizasyonu muhabbeti yapmayın. Bu muhabbetin eskisi kadar değeri kalmadığı gibi optimizasyon dediğimiz şey de bir yere kadar dayanıyor. Bir noktadan sonra ne kadar optimizasyon kasarsan kas saf performans yetmediği için tıkanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…