GTA 6 PS Store'da ne kadar olur?

Applebey89

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba. Oyunu dört gözle bekliyorum PlayStation Store da oyun ne kadar olur?
Dolar muhabbeti yok tamamen TL olarak satılıyor Psstore'da bilmeyenler için söyleyim dedim.

4K diyenler oldu

Şuan için bir fiyat vermek saçmalık olur, ancak tahmin yürütebiliriz.

Dolar muhabbeti yok tamamen TL olarak satılıyor PS Store'da bilmeyenler için söyleyeyim dedim.
Evet, PS Store'da dolar muhabbeti değil Euro muhabbet var.

70.30'dan 2100TL olur. Üstüne KDV biner ve 2300-2400TL olabilir. PS Store'da bir ara Atomic Heart'ın 2300TL'ye zamlandığını düşünürsek 2024'ün sonunda çıkması beklenen bir oyunun da 2300TL olması şaşırtıcı olmaz. Kutulu almak isterseniz ÖTV'de biner daha da pahalı olur.

2025 yılında çıkıyor. O zamanlar dolar kaç olur bilemeyiz en mantıklısı şimdiden dolar yap ufak ufak dolar yap at kenara toplamda 100 doların olduğu zaman 1TL=50 lira bile olsa etkilenmezsin

Son düzenleme:
Merhaba. Oyunu dört gözle bekliyorum PlayStation Store da oyun ne kadar olur?
Dolar muhabbeti yok tamamen TL olarak satılıyor Psstore'da bilmeyenler için söyleyim dedim.
2 yıl var daha boşa acale etme

Muhtemelen 70 dolar olacaktır. Şimdiden dolar alıp kenara koyabilirsiniz. Şu anki kur ile yaklaşık 2025 TL ediyor. Belki de oyun çıkana kadar 25000 TL olur ve şahlandığımızı iddia ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…