GTA 6 PS5'de 30 FPS olmayacak mı?

buno

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar, bir konuya değinmek istiyorum, nedense herkes GTA 6'nın PS 5 de 30 FPS oynatacağını söylüyor ama harbiden sinir bozucu, yani üstünde kac yıldır calısan Rockstar Games bir optimizasyon sorununu çözemeyecek mi cidden soruyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuksek ihtimal 5 Pro 60, 5 30FPS verir.

Gta 6 ile gta 4ün oyun motorları aynı ve bu oyun motoru (rage) gta4den de bildiğimiz optimizasyon sorunlarına sahip. Umarım gta 6nın optimizasyonunu geliştirirler

Hocam oyun 60 FPS olacak olsa bile grafiklerden ve çözünürlüklerden çok kısılacaktır PS5 ve Series X'de çok daha düşük seviye oyunlar bile bazen 30 FPS çıkıyor işlemci gibi bazı sorunlardan ötürü bu oyunun 60 FPS çalışması cok zor çalışırsa bile şehir canlılığı gibi birçok şeyi öldürücektir Cyberpunk'ta 30 FPS ve 60 FPS modu arasında çok fazla NPC sayısı araba sayısı farkı var.

Optimizasyon sorunuyla alakalı bir durum değil ki bu, PS5 in yetersiz donanıma sahip olması. Bırak GTA 6 yı daha önceden çıkmış veya günümüzde oyunların bile bazıları performans modunda veriyor 60 fpsyi, onda da grafikler çöp oluyor. PRO modelinde durum daha ileridir elbette ama konsolların artık albenisi bitti. Oyun yapımcıları bile PC ye oyunları tekrardan getirerek veya Remastered yaparak peak yapma peşindeler. Olması gerektiği gibi.

PS5 30 FPS oynatmiksa PS5 sürümü çıkmaz Pro'ya falan çıkar PS5 minimum 30FPS oynatır o güçte.

30 FPS gayet yeterli seviyede.
Sanırım 30 FPS derken 2K 30FPS diyorlar.
HD, 720p de 60FPS'i bulur diye düşünüyorum.

Gta6 nın öyle aşırı grafikli ve sistemleri zorlayan bir oyun olacağını düşünmüyorum.Sonuçta piyasada en fazla bulunan kartlar 3060 4060 falan.Gta 6 da bunlara optimize bir oyun olacaktır ve ps5 ede 60 fps gelebileceğini düşünüyorum tabi 2k falan değil 1080p civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…