GTA 6, RDR 2 seviyesine çıkabilir mi?

RyderWilson

Hectopat
Daha fazla  
Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.

Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.
GTA 6 genele hitap etmek için RDR2 kadar karanlık bir hikaye anlatmaz. Görev yapısı da hikaye de arcade olur.

GTA 6'nın RDR2 seviyesine ulaşma potansiyeli oldukça yüksek. Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 ile mükemmel bir açık dünya, detaycılık ve hikaye anlatımı örneği sundu. GTA 6 da benzer bir teknik altyapı kullanacaksa, RDR2'nin başarılarını rahatlıkla yakalar.

Hikaye haricinde hepsinde geçer herhalde. Hikaye olarak GTA serisinde fazla yormuyor kendisini Rockstar, sadece insanı sıkmayan bir senaryo yazıyorlar. Ayrıca çoğu oyunda senaryoya yardımda bulunmuş Dan Houser artık şirkette değil.

Hedef kitleleri farkli bambaska oyunlar. Karsilastirmak sacma olur.

Mesela Gta v. Herkes gibi ben de severek oynadim. Hem ps3 hem ps5 üzerinde. Cok da keyif aldim.

Ama oyunun hikayesi 2013te de berbatti . Hikaye kalitesi yildan bagimsiz bir sey ve GTA’dan iyi hikaye beklememek gerek.

Son düzenleme:
Bence aynı yapımcı olduğu için o seviyelere hatta daha fazlasına çıkılır. Ama hikaye konusunda şüphelerim var.

Hedef kitleleri farkli bambaska oyunlar. Karsilastirmak saçma olur.

Mesela GTA V. Herkes gibi ben de severek oynadim. Hem PS3 hem PS5. ama hikayesi berbat yani bildiğin çok kötü.

Ama keyifli.

Bence GTA 5'in hikayesi orta-iyi arasıdır. Bana göre GTA 4'ten daha iyidir.

Çok daha iyi olacak.

Bence aynı yapımcı olduğu için o seviyelere hatta daha fazlasına çıkılır. Ama hikaye konusunda şüphelerim var.

Bence GTA 5'in hikayesi orta-iyi arasıdır. Bana göre GTA 4'ten daha iyidir.
Nesi iyi mesela? Bildigin sacma bir hikayesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…