- Makaleler
- 2
Daha fazla
Daha kaç sene var çıkışına. O vakit piyasa RTX 5000 ve RX 8000 serisi kartlarla dolmuş olacak. Herkes bugünün koşullarıyla bakıyor ama 2 sene öncesi bile bugünü kıyasladığında bile 2 sene sonra gereksinimlerin ve piyasanın nasıl şekilleneceğini kestirebilirsin.
Zaten 2025 yılı gibi PC'ye gelirse o zamana kadar RTX 5000 serisi ve RX8000 serisi duyurulmuş olur diye düşünüyorum şu an bile RTX 2060 gibi kart birçok oyunu Medium'da açıyor 2025 Low 1080p düşecektir şimdi'nin 1060 olacaktır diye düşünüyorum Bunlar'da yetmezmiş gibi asıl yeni nesil Oyunlar'da gelmedi henüz özellikle Unreal Engine 5 motoruyla yapılan oyunlar, zaten her türlü 2024 veya 2026 gibi şu an sistemlerimizi komple yenilememiz gerekecek gibi duruyor umarım o Zaman'lar durumum iyi olurda yine AMD serisi güncel sıfırdan bir PC dizerim.
RDR 2 bu kadar sevmişken kimbilir GTA 6 nasıl bir oyun olacak aşırı hype bir şekilde bekliyorum.
Bir şey daha sormak istiyorum giriş orta üst seviye kartlar için her birine çözünürlük öneriliyor mesela Pazarlama'da RTX 4070 2K kartı deniyor ama 1080p kullanmak daha uzun ömürlü olacaktır diye düşünüyorum Benim'de aklımdan geçen ise ileride RTX 4090 alırsam Max 2K kullanayım diyorum Sizce'de daha uzun ömürlü kulllanmak için mantıklı değil mi sürekli sistem günceleyemeyen birisi için bir defa alıp en az 6 yıl kullanmak istiyorum.
DLSS FSR gibi teknolojilerden yararlanmak istemiyorum native daha cazip geliyor.