ilk sorunuza şöyle bir cevap vereceğim oyun fiyatları günümüzde malum yükseliyor rockstar ekibide bunun bilincinde oyunu 100 dolardan satmaya kalksalar çok satamazlar pahalı derler oyüzdende milleti alıştırmaya çalışıyorlar 80 dolara alıştırılıp satarlarsa zarar etmezler
Hocam kimse bu oyun için pahalı demez ne de olsa minimum 15 sene gidecek ve 1000 saat gömülecek bir oyun ama o kadar pahalı olacağını sanmıyorum belki yüksek sürümler olur ama kafadan 80, 90 dolar olur.
Hi everyone, Grand Theft Auto VI is now set to release on May 26, 2026. We are very sorry that this is later than you expected. The interest and excitement surrounding a new Grand Theft Auto has been truly humbling for our entire team. We want to...
www.rockstargames.com
11 gün önce 2026'da çıkacağı açıklanmadı mı zaten?
Koskoca firmanın sürekli erteleme yapması hoş değil, özellikle ''hatasız'' çıkartma bahanesi ile. Bu adamlar yıllardır piyasada tanınıyor, basit bir şirket değiller ciddi hatalar yapma gibi bir lüksleri olmaması gerek.
Bence oyun hikaye açısından, oynanış açısından, optimizasyon açısından harika olacak çıktığı zaman. Ya dedikleri tarihte çıkar ya da bi kaç ay arası ertelenir.
Hocam kimse bu oyun için pahalı demez ne de olsa minimum 15 sene gidecek ve 1000 saat gömülecek bir oyun ama o kadar pahalı olacağını sanmıyorum belki yüksek sürümler olur ama kafadan 80, 90 dolar olur.
Jason Schreier bir erteleme daha olabileceğini söylüyor belli değil tam. Ama bence de net tarih verdiler 1 sene öncesinden yetişir gibi.
Açıklamalarına göre gelen ilgi beklediklerinden fazla oldu bu yüzden daha fazlasını vermek istiyorlar. Bence doğru yapmışlar acelesi yok şimdi kötü optimizasyonla çıkacağına seneye düzgün çıksın.
Bence oyun hikaye açısından, oynanış açısından, optimizasyon açısından harika olacak çıktığı zaman. Ya dedikleri tarihte çıkar ya da bi kaç ay arası ertelenir.
PC tarafında sorunlu olacağını düşünüyorum çünkü kapanamayan RTX ile gelecek oyun PC tarafında iyi sistem şart. AMD tarafı çok sorun yaşayacak çünkü 5000 serisinde RTX desteği yok RTX olmadığı için 5000 serisi oynayamayacak 6000 serisi de sorun yaşayacak 6000 serisindeki RTX leş gibi 7000 9000 serisi sorunsuz oynayacak. NVIDIA tarafı rahat oynar.
PS5 bile 60 FPS açamayacak oyunu zaten 1152 p çözünürlük koymuş adamlar GTA 6 ya.
Hatalı bir oyun olması imkansız, 2023'teki otizimli veledin çıkarttığı görüntülerde bile oyun o kadar erken aşamada taş gibi gameplay imkanı sunuyordu resmen.
Dev bir kadroyla sınırsız parayla yapılan ve dünyanın en iyi developerlerinin olduğu bir firmadan ortalama bir GTA 6 bekleyen kişinin ciddi sorunları vardır.
PC portu çıktığında RTX 6000 serisinin tüm kartları duyrulmuş olur zaten.
RTX 3070-3080 gibi kartların 1080p mid-high ayarlarda canının çıkacağını düşünüyorum.
PS5'teki gibi optimize etmekle bile uğraşmıyorlar zaten, bendeki 3070'in keyifli bir GTA 6 deneyimi sunacağını sanmıyorum maalesef.