GTA 6 sizce nasıl olacak ve nasıl olmalı?

Bence çok farklı olmalı yeni silahlar araçlar ve araç silah sesleri modifikasyonlar istediğimiz eve girebilmeli Online'daki hileler banlanmalı vs. bu kadar beklediğimize değecek bir oyun olması lazım.
Sözde 2 milyar dolar harcandığı söyleniyor, oyun çıktıktan sonra göreceğiz 2 milyar dolar mı harcanmış yoksa ne kadar harcanmış.

Açıkçası benim genel beklentim GTA 5'ten farklanması, yani remake gibi hissettirmemesi. Oynanış, mekanik bunlarda ciddi anlamda fark olur mu sizce?
Oynanış açısından aşırı bir fark olacağını sanmıyorum ki beklentimde bu yönde değil. Karakter yürümesi, hareket ettirmekten bahsediyorum. Elbet hani yeni özellikler gelir tırmanma, halat atma, yerde sürünme gibi ama sağ sola hareket etmek RDR2 ve GTA 5'de gayet şuan modern hissettiriyor ona yakın bir şeyler olur.

RDR2'de çok iyi sinematik görevler vardı aynı şekilde GTA 5'de de vardı onu devam ettirirler. Daha eğlenceli, bol aksiyonlu görevler gelir. E zaten iyi işlediler RDR2'de hikayeyi ki GTA serisi hiç bir zaman hikayesi ile öne çıkan bir oyun olmadı. Yani Hollywood kültürünü ve Amerikan rüyasını ele alıyor.

Grafik olarak zaten RDR2'nin üstünde olduğu belli.

Bu kadar uzun sürede açık dünyada ki yaşayan insanları, her insan ile etkileşime geçmeyi, rastgele olaylar ve atmosferi de yapmışlardır.

Burada zaten firmanın yapabileceği çok ultra bir şey yok. Bugünden bakarsak evet özellikle teknik açıdan baya fark var 5 ile 6 arasında ama GTA 5 ve RDR2 hala iyi gözüktüğü için çokta kasmaya gerek yok. Ama eminim memnun edecektir. Yıllar içinde düşünmüşlerdir.

Benim bu oyunda en çok hoşuma giden kısım fizikler ve animasyon kalitesi. Cidden hiç bir oyunda o saç savrulması, kadınlarda ki kalça hareketleri, her ne kadar karakter görselliği yumuşak olsa da detaylı bir vücudu başka bir oyunda görmedim. Vardır belki ama burada içinde bolca içeriği olan devasa bir açık dünyadan bahsediyoruz.

Silah çeşitliliği, araba modifikasyonu, kıyafettir, karakter tasarımlarıdır zaten banko olacak şeyler. Tabii kişiden kişiye göre değişir bu beklentiler bir çok kişi çizgisel görev yapısına takılıyor bu seri de benim çokta umurumda değil. Veya Miami yerine daha farklı yerlerde geçseydi, kadın karakter olmasaydı gibi eleştirilerde yapılıyor artık bunlar kişiden kişiye değişir. Optimizasyon olarak sorun yaşamazlarsa üstesinden gelirler diye düşünüyorum.

NPC insanlar için daha çok gelişme bekliyorum.

NPC insanlar için daha çok gelişme bekliyorum.
Evet her ne kadar hikayeyi ve görevleri sevsek de GTA oyununu GTA yapan şey şehirde araba sürmektir veya insanlara rastgele takılmaktır umarım baya etkileşimli bir NPC yoğunluğu görürüz.

Bilemiyorum umarım remake gibi hissettirmez.

Bilemiyorum umarım remake gibi hissettirmez.
Mesela GTA San Andreas ile GTA 4 arasında ki fark ile 4 ile 5 arasında ki fark bir değil. Burada da aynı şekilde olacaktır. Oyun motoru güncelleniyor. Ama bu demek değil ki aynı oyun gibi hissedecek. GTA 5'e iyi diyoruz ama o fragmanı gördükten sonra GTA 5 baya eksik bir oyun gibi hissettiriyor. Haritası her ne kadar büyük olsa da San Andreas kadar çeşitli değildi sonuçta. Bu oyunda hem San Andreas gibi karakter özelleştirmesini daha yoğun göreceğiz fragmanda spor yapıyoruz ve karakter kaslı baya aynı şekilde yemek yeme veya özelliklerimizi geliştirme tarzında işler de olacaktır. RDR2'de ki her NPC ile iletişime geçmeyi burada ki her NPC için yaparlarsa açık dünya standardında iyi bir oyun olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…