Nikobellic58 Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 GTA 6 standart Edition ile Deluxe farkı nedir?
M MrZoris Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Nikobellic58 dedi: GTA 6 standart Edition ile Deluxe farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım rez
Nikobellic58 dedi: GTA 6 standart Edition ile Deluxe farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım rez
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 697 Çözümler 3 1 Ağustos 2025 #3 Deluxe olanda Online mod da var diye biliyorum. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 Nikobellic58 dedi: GTA 6 standart Edition ile Deluxe farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Daha çıkmadan bilemeyiz ama Deluxe olanda Online erken erişim varmış galiba.
Nikobellic58 dedi: GTA 6 standart Edition ile Deluxe farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Daha çıkmadan bilemeyiz ama Deluxe olanda Online erken erişim varmış galiba.
M MrZoris Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 Dusk06 dedi: Daha çıkmadan bilemeyiz ama Deluxe olanda Online erken erişim varmış galiba. Genişletmek için tıkla... O kadar da şart değil o zaman zaten ana oyun 100 saat en az sürer
Dusk06 dedi: Daha çıkmadan bilemeyiz ama Deluxe olanda Online erken erişim varmış galiba. Genişletmek için tıkla... O kadar da şart değil o zaman zaten ana oyun 100 saat en az sürer
Shikame Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 1 Ağustos 2025 #6 Hocam Deluxe olanda muhtemelen online için shark card bedava araç starter packi olur diye düşünüyorum pekte bir numarası yok bence.
Hocam Deluxe olanda muhtemelen online için shark card bedava araç starter packi olur diye düşünüyorum pekte bir numarası yok bence.