GTA 6 Türkçe olacak mı?

Bazı insanlar ya da topluluklar ırkçı olabilir bunun bir sebebi olmasına gerek yok

Hocam, bu adamlar paraya odaklanmış. Irkçılıkla bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Sen de bir oyun yapsan, Yunanca eklemeyecek misin? Dünya genelinde popüler olsa bile oyunun.

Sosyal medya platformu eski ismiyle Twitter yani yeni adıyla X üzerinden kampanya başlatıldı. Oluşumun Türkiye platformu ise destek verdi ve büyük bir yankı uyandırdı. Yabancı ve yerli tüm herkes destek mesajı yayımladı. Bu da demek oluyor ki oyunda Türkçe seçenek eklenebilir. Ancak ses mi yoksa yazı mı henüz net değil. Yüksek olasılıkla tahminimce altyazı desteği eklenecektir.

Hocam, bu adamlar paraya odaklanmış. Irkçılıkla bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Sen de bir oyun yapsan, Yunanca eklemeyecek misin? Dünya genelinde popüler olsa bile oyunun.
Şey dürüst olcam eklemezdim zaten o kadarda büyük bir pazar değil ve parasal olarak sıkıntı yaşayan bi ülke ztn oynumu alan çok olmazdı

Şey dürüst olacağım eklemezdim zaten o kadar da büyük bir pazar değil ve parasal olarak sıkıntı yaşayan bir ülke zaten oynumu alan çok olmazdı.

Hocam peki çok alan olsa ekler miydiniz evet eklerdiniz TR de GTA seven kesim çok yüksek ve çok satış yapıyor ben şahsen destek vereceğim X üzerinden eğer çıkartmasalar Türkçe dil desteği. Kesinlikle bir daha Rockstar Games oyunlarını alıp oynamayacağım.

@vhojens hocam bir Rockstar Games çalışanı ile X üzerinden konuşmuş ve çalışan oyuna Türkçe eklenmesi isteğini lokalizasyon birimine ileteceğini söylemiş. Hiçbir şey olmamasından iyidir. X ve diğer platformlarda yürütülen #WeWantGTA6inTurkish etiketine destek olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…