GTA 6 ve diger oyunlar ertelenir mi?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba

Bildiğiniz üzere ABD Malibu ve New York'ta yangın son hız halen devam ediyor.

Bazı yerler haritadan komple silinmiş durumda.

Son durumu: California Department of Forestry and Fire Protection | CAL FIRE Bu siteden öğrenebilirsiniz.

Santa Monica ve Rockstar Games ofisleri ABD"de ayrıca açıklamaya göre oyun dünyası ve film dünyası etkilencek diyorlar. Bazı oyunlar birkaç sene ertelenebilirmiş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Rockstar'ın genel ofisi New York'ta. En büyük oyun geliştiricisi olan stüdyo yani Rockstar North İskoçya'da bulunuyor. Diğerlerini bilmem ama bu projeye etki edeceğini düşünmüyorum.

Hollywood sektörü etkilenir ama tabii.

Rockstar'ın genel ofisi New York'ta. En büyük oyun geliştiricisi olan stüdyo yani Rockstar North İskoçya'da bulunuyor. Diğerlerini bilmem ama bu projeye etki edeceğini düşünmüyorum.

Hollywood sektörü etkilenir ama tabii.

Sonuç olarak hibrit (evden) çalışanlar var Rockstar Games her ne kadar Los Angeles'ta olmasa da evden çalışanlar yangından etkilenmiş olabilir. Belki bu yüzden bir süre ertelenebilir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak hibrit (evden) çalışanlar var Rockstar Games her ne kadar Los Angeles'ta olmasa da evden çalışanlar yangından etkilenmiş olabilir. Belki bu yüzden bir süre ertelenebilir diye düşünüyorum.

Rockstar Games'te evden çalışma sistemi şu anda uygulanmıyor diye biliyorum. Geçen sene bu zamanlarda çalışanlarını ofise çağırdığına dair haberler vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı