GTA 6 ve sonraki oyunları kaldıracak sistem önerisi

Jakiro13

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirtildiği gibi GTA 6 ve sonraki nesil oyunları very hugh Ultra arası 60 FPS altına düşmeden oynayacak bir sistem toplamak istiyorum. Ne kadara patlar, 65000 yeterli olur mu? RAM şu an almayı düşünmuyorum, eski RAM'lerle devam ederim bir süre. 3200 MHz 16 GB var elimde XPG'nin.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX5070'in çıkmasını bekleyin. Şubat'ta PC Hocası gibi kanallar kampanyalı olarak hazır sistemler toplayacaktır.

Kankam ben msi 4060ti 16gb aldım işlemci 7500f anakart msi b650 pro wifi 16x2 gskill ram 80+ gold psu sıvı soğutma ssd ortalama samsung aldım. 60k toplamıştım şuan 65-70k arası bi değeri var galiba pişman olduğum şeyler var. Kesinlikle en az ddr5 sistem topla işlemcin ryzen güzel modellerinden olsun. İşlemci keşke daha iyi olsaydı diyorum. Alabilirsen 4070 al zaten 12gb ramıde var. Alırken bunlara dikkat et.

Yukarıdaki arkadaşın 4070 super olan hali var ben de gta6 kalitesinde oyunları 2030'a kadar rahat oynatacağını düşünüyorum.

Yukarıdaki arkadaşın 4070 Super olan hali var ben de GTA6 kalitesinde oyunları 2030'a kadar rahat oynatacağını düşünüyorum.

AMD olsun Intel ve NVIDIA istemiyorum ona göre bir öneri yapar mısınız?

RTX5070'in çıkmasını bekleyin. Şubat'ta PC hocası gibi kanallar kampanyalı olarak hazır sistemler toplayacaktır.

AMD önerisi yapar mısınız peki Intel ve NVIDIA harici.

AMD tarafında 7800XT var 4070 rakibi. İşlemci aynı 7500f ve üzeri olabilir.

AMD tarafında 7800XT var 4070 rakibi. İşlemci aynı 7500F ve üzeri olabilir.

Anakart ve kasa önerisi de yapar mısınız peki bütçenin büyük kısmı ekran kartına ve işlemciye yatırmak istiyorum diğerlerine para yetmezse sonra alırım

İşlemci ve anakart olarak ne önerirsiniz 7800XT yanina.
Bütçeniz neydi direk attım ama

7700xt + 7500F oynatır mı acaba?
Oynatır ama üst düzey performans bekleme orta ayarlarda 150 200 fps

Toplam 65000 ekran kartına sonra da işlemciye daha çok para ayırdım RAM almayacağım şu anlık elindekilerle idare ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…