GTA 6'dan yeni sızıntılar var

Öyle bir şey olmaz.
Oynanış bakımında GTA 5+ RDR gibi olur diyorum, grafik bakımından aşırıya kaçmazlar, her binaya girebilme olayını yapmazlar (yapamazlar) diye düşünüyorum, araç-silah-karakter modifikasyonunu abartacaklarını düşünüyorum (özellikle online'da). Yani yenilik yapmazlar, eldekileri geliştirirler gibime geliyor.

RDR2'nin GTA 5 versiyonu ama daha gelişmiş olur.

Cilalanmış GTA V gibi duruyor inşallah yanılırız. Eğer görüntüler yeniyse oyun daha çok ham durumda. Bu ebatta bir oyun 2025'e zor yetişir.

Cilalanmış GTA V gibi duruyor inşallah yanılırız. Eğer görüntüler yeniyse oyun daha çok ham durumda. Bu ebatta bir oyun 2025'e zor yetişir.
2-3 sene öncesi diye tahmin ediliyor.

Arkadaş bu ne her yerde yazılar var karakterin etrafında kırmızı yeşil çubuklar var hiç yakıştıramadım rockstara.

Arkadaş bu ne her yerde yazılar var karakterin etrafında kırmızı yeşil çubuklar var hiç yakıştıramadım rockstara.
Şey bu oyunların yapım aşamasında yapılıyor the last of us ta da böyle diğer oyunlar da da böyle sen bir oyun çıksın öyle gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…