GTA 6'nın 2. fragmanı Sony'nin "Play Has No Limits" Showcase'inde tanıtılabilir

GTA 6'nın 2. fragmanı Sony'nin "Play Has No Limits" Showcase'inde tanıtılabilir!

1) İnsanlar 2. fragman için gözünü 3 Aralık'a dikmişken Sony'nin "Play Has No Limits" videosundaki 03/12/2024 tarihi gözlerden kaçmadı. Genelde tutarlı sızıntı yapan bilbill-kun adlı twitter kullanıcısı, tarihe dikkat çekti. "Arka planda bir şeyler hazırlanıyor" dedi.
Yani Sony'nin Showcase etkinliği 3 Aralık'ta yapılabilir.
Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2) Eylül ayında ise Sony'nin, Gta 6'nın pazarlama haklarını kitlediğini ve pazarlamayı PS5 Pro ile güçlü bir şekilde yapacakları söylenmişti. Bu 2. fragman için PS5 Pro da çıkmışken pazarlama açısından iyi bir fırsat.
Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(İnsanların 3 Aralık'ı düşünmesinin nedeni geçen yıl büyük gta online güncellemesinin fragmandan 1 hafta sonra atılması. Yine 10 Aralık'ta büyük online güncellemesi geleceği söylendiği için Rockstar güncellemeye olan etkileşimi artırmak için yine güncellemeden 1 hafta önce 2. fragmanı yayınlayabilir.)

Bunların sadece ihtimal olduğunu unutmamak gerek. Ama 3 Aralık tarihi bana güvenilir geliyor.

Son düzenleme:
Aralık'ta ilk Trailer'ın 1. senesi olacağı için benim de içimden inanmak geliyor. Hayırlısı.

Hocam 12 yıl önceki politikalar aynı olsa şu ana kadar screenshots da alacaktık ona bakarsak. Tabii ki bir duyuru alacağımızı ben de düşünüyorum fakat bu söylentinin nedeni Sony ve GTA 6 pazarlama anlaşmasının olması. Rockstar'ın büyüklüğünden bağımsız olarak. Sonda da dediğim gibi bunlar söylenti. Ha aynı gün hem Sony hem de GTA 6 trailer'i alacağımızı sanmam yani. Bakalım.

Olabilir. GTA 5'in ekran görüntüleri ne zaman yayınlandı ama hatırlamıyorum tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…