Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 21 Aralık 2024 #11 Cpt.Revenger dedi: Henüz tam bir bilgi yok ama. İddalara göre jason gizli bir polismiş sonra lucia ile arasındaki bağdan dolayı polislikten vazgeçip suça karışıyormuş gibi bir söylenti vardı. Genişletmek için tıkla... Aklıma bir an Joker geldi ama tam tersi. Şaka bir yana hikayeden çok fazla umudum var. En iyi hikayesi bu olur gibi geliyor.
Cpt.Revenger dedi: Henüz tam bir bilgi yok ama. İddalara göre jason gizli bir polismiş sonra lucia ile arasındaki bağdan dolayı polislikten vazgeçip suça karışıyormuş gibi bir söylenti vardı. Genişletmek için tıkla... Aklıma bir an Joker geldi ama tam tersi. Şaka bir yana hikayeden çok fazla umudum var. En iyi hikayesi bu olur gibi geliyor.
kurome Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 537 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA Z390 Dark / Intel I9 9900K / Lexar Ares 32 GB 3600mhz DDR4 / EVGA 1080ti FTW3 iCX / EVGA Supernova 1200W P2 / EVGA CLC240 / Xigmatek Elysium Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2024 #12 Beni hikaye değil de online kısmı merak ettiriyor. Online tarafı ne kadar çeşitli olacak acaba?