GTA 6'nın minimum sistem gereksinimi ne olur?

Minimum
EKRAN KARTI RX6700 XT 6 GB VRAM
16 GB RAM olur
en az 9. Nesil işlemci Intel'de AMD de ise 5.nesil
Yok hocam sizin mantıkla Min. RTX 4070 ister. İşlemci de Intel 11 nesil AMD 7. Nesil ister. O kadar yüksek Min. istemezler. Oyun çoktan yapılmaya başlamıştır daha 6000 serisi yeni yeni çıkmaya başladığın da, yani 2k yüksek ayarda oynatan ekran kartını sanırım giriş seviyesi ile karıştırdın. Bence RTX 2060 veya GTX 1660Ti gibi 1080p Min.

Abi GTX 1650 Super iyi bir ekran kartı gibi konuşuyorsunuz. Days Gone RDR 2 tarzı oyunları şu an orta grafiklerle 60 FPS civarı açıyor 2025 belki de daha ileride çıkacak bir oyuna GTX yetmez.
Low'da yeter olmadı 720p oynarsın. Ve şu anda Steam'de en çok kullanılan 2.kart mı 3.kart mı ne ona göre yaparlar.

Asus TUF A15 4050 modeli açar mı sizce? Düşük ayarlarda 30-40 FPS?

Optimizasyonu hallederlerse ki bence hallederler RX580 8gb/gtx 1660 6 GB RAM 16 hafıza 120GB
9 ya da 10.nesil bir işlemciyle orta ayarlarda oynarsın bence Rockstar sistem gereksinimlerini arşa çıkarırsa minimum 2080 falan isterse oyundan beklediği parayı kazanamaz.

GTX1660Super veya 2060 ile
i5 7-8.Nesil İşlemci
Ram 8Gb zorlar diye düşünüyorum. Çok yüksek sistem gereksinimi isteyeceğini sanmıyorum fazla oyun satmak isteyecekler çünkü.

En az 8 GB ekran kartı şart olacak büyük ihtimal. RAM'de 16 GB minimum, önerilen ise 32 GB olur.

Bu forumda en saçma şeyleri yazan sensin dostum daha 32 GB kullanma devrine geçmedik.

Yalansa yalan deyin. Şu an bile yeni çıkan oyunlar gelecekte ne olacağını bize açıklıyor.

Şu an için konuşuyoruz değil mi?

10 senelik kart olacak çıktığında.

Önerilen ekran kartı en az 3070 olur bence.

Minimum RTX 2060 olur. Hatta bana kalsa minimum 3060 olmalı. Öyle büyük bir beklenti içerisindeyim ki oyun dünyasında grafik anlamında devrim bekliyorum. Rockstar her zaman beklentiyi yükseltmiştir. Depolama olarak 250 GB minimum olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…