GTA 6'nın piyasaya sürülmesine tam 1 yıl kaldı

O zaman a kadar PC alırım diye umuyorum.
Sistem gereksinimlerinin de çok aşırı yüksek olacağını sanmıyorum ya nedense. GTA 5 zamanında da abartıyorlardı 9800GT bile oynatıyordu oyunu. 3060 falan oynatır bence 1660 Super veya 8GB 5500XT bile oynatsa şaşırmam 30 FPS.

Artık ertelenmez diye düşünüyorum. Bence çok kafa yormamak lazım. Nede olsa bir gün çıkacak. Ertelenirse bile 2027 Mayısa ertelenir. Oyunu oynatacak sisteminiz yoksa bence şimdiden PS5 Slim veya Pro modelini alın. Beklemeden oynarsınız. Sırf GTA 6 için gidip PS5 aldım 2 yıl önce. Almak istemiyordum, belki sistemimde oynarım dedim. Sistem dediğime bakmayın 1650 Ti ekran kartlı laptopum var. Sonra en iyisi gidip PS5 Slim alayım da kafam rahat olsun dedim.

Ertelenmemesi dileğiyle.

Normalde bilgisayar oyuncusuyum. GTA için uzun süredir PS kullanıyorum alışayım diye. Daha fazla ertelenmesini istemem.

Normalde bilgisayar oyuncusuyum. GTA için uzun süredir PS kullanıyorum alışayım diye. Daha fazla ertelenmesini istemem.

Açıkçası artık daha fazla erteleneceğini düşünmüyorum. Çünkü Rockstar Games oyunu içerik açısından zaten bitirmiş durumda. Bundan sonra geriye sadece grafiklerin tamamlanması ve optimizasyon süreci kalıyor. Bu nedenle bir erteleme olacağını sanmıyorum. Olsa bile en fazla 2–3 ay gibi kısa bir süreye ertelenir.

2-3 ay tamam denebilir. Bir yıllık gibi ertelemeler, uzun olur.

2-3 ay tamam denebilir. Bir yıllık gibi ertelemeler, uzun olur.

Aslında ertelenmeler oyuncular için daha iyi olur genelde. Çünkü oyun ertelendikçe hatalı çıkma ihtimali düşüyor. Cyberpunk vakası yaşamamak istiyoruz hepimiz.

Tekrardan Cyberpunk vakasını yaşamayı hiçbir oyuncu istemez. Sadece oyuncular olarak pek sabrımız kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…