GTA 6'nın PS6'ya çıkacağı iddiası

OrchiiX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Çoğu yerde aynı şeyleri görüyorum. GTA 6'nın PS5'e çıkmayacağını, PS6'yla birlikte piyasaya sürüleceğini iddia eden insanlar var. Fakat ne kadar açıklasam da kimseyi ikna edemiyorum. Bu tarz saçma söylentileri kim uyduruyor ve insanlar nasıl inanıyor anlamıyorum. Oyun zaten PS5 için geliştiriliyor; üstelik yayınlanan iki fragman da PS5 üzerinden çekildi. PS6'yla birlikte çıkacak diyenler gerçekten ne yaşıyor merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence insanlar resmen akıl tutulması yaşıyor.

İdda ediyorlar işte. Etkileşim ne olacak başka?

İddia ediyorlar işte. Etkileşim ne olacak başka?

Yani birazcık araştırma yapsalar her şeyi anlayacaklar. PS 6 hala geliştirilmiyor. Geliştirildiğine dair resmi bir açıklama yok. Ortada olmayan bir konsol için kalkıp böyle saçma bir iddia atıyorlar.

Sırf etkileşim alabilmek için bu tarz yollara başvuruyorlar. O yüzden, resmî site ve hesaplar dışındaki hiçbir paylaşımı ciddiye almamanda fayda var.

Sırf etkileşim alabilmek için bu tarz yollara başvuruyorlar. O yüzden, resmî site ve hesaplar dışındaki hiçbir paylaşımı ciddiye almamanda fayda var.

Ya zaten ben ciddiye almıyorum ama insanların inatlaşması beni sinirlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…