GTA 6'nın Türkçe çıkması için ne yapılabilir?

Lil3boss

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar uzun süredir aklımı kurcalayan bir soru var sizlerlede paylaşmak isterim, ben bir GTA aşığıyım ve bildiğiniz üzere Rockstar Games'in kötü bir huyu var ki:
Oyunlarına ısrarla Türkçe dil desteği eklemiyor. Bunun sebebi nedir? Çünkü Türkiye'de Rockstar Games oyunlarını oynanma oranı yüksek ve saygı gören bir firma ve diğer sorum ise bunun önüne geçmek için ne yapabiliriz?

Zamanında GTA 5'i yaparken Aral Game diye bir firmayla masaya oturmuşlar yerelleştirme için. Firma çok para istemiş herhalde, o yüzden iptal olmuş yerelleştirme çalışması. Uğraşmak istemiyorlar sanırım. Ne yapılabilir? Sosyal medya ses duyurmak için en etkili yer. Hashtag falan vardı zaten bununla ilgili, paylaşıp destek olabilirsiniz.

Konsol tarafın da istek listesine alınabilir oyun çıktığın da satın alınabilir kısacası göz önünde bulunursan dikkat çekersen ve para kazandırırsan ihtimal artar yine de kesin değil bazı malum firmalar ırkçılık düzeyinde yaklaşıyor konuya.

Hmmm düşündürücü bir soru.

Rockstar bu tür şeyleri gram umursayan bir firma değil. Keyifleri istemediği sürece de uğraşmazlar.

İlan açsalar uçuk olmayan ücretlere ben de başvurur ve çevirmelerine yardımcı olurdum.

Korsan alın para kazandırmayın hocam. Israrla çıkarmıyorlar Türkçeyi, bu kadar çok kullanılan bir dil olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…