Raman48 Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 259 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #51 Saaadıç dedi: Kardeşim maşallah saniyesinde buradasın. Adam daha yeni oluşturdu konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam bakmıyorum tarihlere çoğu zaman, hemde gündemde yine böyle bir haber dolaştığı için 23 Ekime dair bir konu açtığını düşündüm.
Saaadıç dedi: Kardeşim maşallah saniyesinde buradasın. Adam daha yeni oluşturdu konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam bakmıyorum tarihlere çoğu zaman, hemde gündemde yine böyle bir haber dolaştığı için 23 Ekime dair bir konu açtığını düşündüm.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 23 Ekim 2023 #52 Ellie Williams dedi: Eki Görüntüle 519705 ? Genişletmek için tıkla... 3 senelik konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın da, yanına ketçap mayonez ister miydin?
Ellie Williams dedi: Eki Görüntüle 519705 ? Genişletmek için tıkla... 3 senelik konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın da, yanına ketçap mayonez ister miydin?
Atakergit Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #53 Bütün bunlar YouTube kanallarının suçu Adamlar olmayacak şeyleri olacakmış gibi anlattılar Sonuç:Hiçbir şey olmadı.
Bütün bunlar YouTube kanallarının suçu Adamlar olmayacak şeyleri olacakmış gibi anlattılar Sonuç:Hiçbir şey olmadı.
Kertaumaka Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 2 19 Nisan 2024 #54 Crazyleqend dedi: Yarın duyurulacağı yönünde bir sürü ID'da atıldı doğruluğu nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Sonuç: GTA 6 bu konudan 4 yıl sonra yayınlandı.
Crazyleqend dedi: Yarın duyurulacağı yönünde bir sürü ID'da atıldı doğruluğu nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Sonuç: GTA 6 bu konudan 4 yıl sonra yayınlandı.