Ömer06 Hectopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın nasıl olduğunu ve hangi oyunları kaldırabileceğini sizlere sormak istedim. Bilgisayarımın özellikleri şöyle ; İntel core i5 3.1 ghz işlemci Nvidia geforge gtx 760 ekran kartı 8 Gb 1600 mhz ram 500 Gb 32 mb 7200 rpm harddisk var. Sizce nasıl ?
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın nasıl olduğunu ve hangi oyunları kaldırabileceğini sizlere sormak istedim. Bilgisayarımın özellikleri şöyle ; İntel core i5 3.1 ghz işlemci Nvidia geforge gtx 760 ekran kartı 8 Gb 1600 mhz ram 500 Gb 32 mb 7200 rpm harddisk var. Sizce nasıl ?
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #2 FullHD'de her oyunu Ultra-High arası oynarsın bu sistem ile. GTA V konusunda ise tahminen High'da 35-40 FPS'de rahatlıkla oynarsın.
FullHD'de her oyunu Ultra-High arası oynarsın bu sistem ile. GTA V konusunda ise tahminen High'da 35-40 FPS'de rahatlıkla oynarsın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: FullHD'de her oyunu Ultra-High arası oynarsın bu sistem ile. Genişletmek için tıkla... GTX 760 ile ? Bilgilerini güncellemen gerek. GTX 760 ile Full HD'de her oyunu yüksek ayarda oynayamazsınız.
Silinen üye dedi: FullHD'de her oyunu Ultra-High arası oynarsın bu sistem ile. Genişletmek için tıkla... GTX 760 ile ? Bilgilerini güncellemen gerek. GTX 760 ile Full HD'de her oyunu yüksek ayarda oynayamazsınız.
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #4 Tabii 35-40 FPS kastettiğim. Birkaç örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim de kullanıyorum. Yüksek ayarlarda çoğu yeni oyunda 40 FPS'i geçemiyorum. Tabii 60+ FPS için 970 gibi ekran kartları gerek. FullHD'de 760 idare edebilecek bir kart.
Tabii 35-40 FPS kastettiğim. Birkaç örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim de kullanıyorum. Yüksek ayarlarda çoğu yeni oyunda 40 FPS'i geçemiyorum. Tabii 60+ FPS için 970 gibi ekran kartları gerek. FullHD'de 760 idare edebilecek bir kart.