GTA Definitive Edition gameplay videosu neden yayımlanmadı?

Erayurun71717

Hectopat
Oyunun çıkmasına 1-2 gün kaldı ona göre neden bir gameplay videosu yok? Yarında video gelmezse ben erteleneceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala bunun remake olmadığını anlayamayan bazı insanlar varsa ne bileyim diyecek bir şey yok. Oyun yapmıyorlar daha iyi bir grafik motoruyla sürüyorlar ama siz bilirsiniz

Çünkü oyun kötü çıkacak. Sadece daha fazla satış yapmak için oynayış videosunu göstermiyorlar. İsmi bile sattırmaya yetiyor. Yani oynayış videosu koymamaları daha iyi olur satışların çok olması için.

@Erayurun71717 Google'da oyun Aralık ayında çıkacak yazıyor. 11 Kasım'a kadar oynanış videoları göremezsek ertelenmiş demektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çıkmış Pek beğenmedim açıkçası...
Ama San Andreas güzel gibi geldi

Son düzenleme:
Millet sazan gibi atlayıp alsın çünkü gameplay yayınlarsak kimse almaz demişlerdir Ama tabii ki sızdırılmış bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…