Mehmetilke Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Rockstar Games yüklenme ekranı geliyor sonra yüklenme ekranı kapanıyor ve sonra GTA açılmıyor. Epic Games üzerinden girmeye çalışıyorum.
Rockstar Games yüklenme ekranı geliyor sonra yüklenme ekranı kapanıyor ve sonra GTA açılmıyor. Epic Games üzerinden girmeye çalışıyorum.
muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mart 2025 #2 Mehmetilke dedi: Rockstar Games yüklenme ekranı geliyor sonra yüklenme ekranı kapanıyor ve sonra GTA açılmıyor. Epic Games üzerinden girmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem bileşenleri nedir? Artı 0 Eksi
Mehmetilke dedi: Rockstar Games yüklenme ekranı geliyor sonra yüklenme ekranı kapanıyor ve sonra GTA açılmıyor. Epic Games üzerinden girmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem bileşenleri nedir?
KS KS Mehmetilke Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 muslukuyu dedi: Sistem bileşenleri nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef şu anda bayağı eski ekran kartı GT 710, işlemci AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor, 16 GB RAM yedek olarak kullanıyorum ama eski GTA'yı kaldırıyordu. Artı 0 Eksi
muslukuyu dedi: Sistem bileşenleri nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef şu anda bayağı eski ekran kartı GT 710, işlemci AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor, 16 GB RAM yedek olarak kullanıyorum ama eski GTA'yı kaldırıyordu.