Epic Games GTA Enhanced Edition gelecek mi?

SimonFive

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Gelecek mi? Güncelleme olarak gelecek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücresiz olarak dağıtılanlara da verilecek mi yenisi? Rockstar Launcher'da Legacy Edition olarak göründüğü halde Epic'te hala normal adıyla geçiyor.
Gelir herhalde, oyun halen orada satılıyor. Sadece önyükleme opsiyonu daha gelmedi.

Epic'te hala arkadaşlar arası sohbet özelliği bile yok :D pre-load özelliği için kim bilir kaç sene beklememiz gerekebilir. O yüzden ön sipariş muhabbeti şu anlık yok ama Epic'te de yayınlanacaktır merak etmeyin.

Ücresiz olarak dağıtılanlara da verilecek mi yenisi? Rockstar Launcher'da legacy Edition olarak göründüğü halde Epic'te hala normal adıyla geçiyor.

Hocam zaten Epic'te GTA 5'i olanların %99'u adım kadar eminim ücretsiz verildiği zaman kütüphanesine ekleyenlerdir. Onun dışında para verilicekse Steam tarafında para verilmesini desteklerim ben. Ama şüpheniz olmasın ücretsiz güncelleme Epic'te vakti zamanında ücretsiz dağıtılan GTA 5'e de gelecektir. Tüm kullanıcılar için ücretsiz dağıtılan bir güncelleme çünkü. :) ayrıca daha Epic Steam'e oranla çok geride bir platform. Arkadaş arası sohbet bile yokken pre-load özelliğinin olmaması çok normal. Zaten 1-2 gün'e gelmiş olur yüksek ihtimalle.

Harbiden biraz çabalasalarda o özelliği getirseler niye bu kadar umursamazlar anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı