GTA Enhanced ve Legacy sürümlerinin farkı nedir?

iTiqReGo

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Merak ettiğim bir konu var ve bunu size sormak istedim. GTA V Enhanced daha eski bir sürüm olduğumu biliyorum Legacy'den fakat hikayelerde bir değişiklik var mı veya sadece görsel anlamda mı daha eski? Merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam tersi Enhanced yeni sürüm, remastered diyebiliriz genel olarak. Hikayesel farklar yok sadece yeni nesil özellikleri içinde barındırır Ray Tracing, DLSS/FSR gibi.

Bunu da destekleyen ekran kartı gerekir tabii.

Tam tersi, Enhanced versiyonu PC'ye 2025'te çıkan yeni versiyon.
Işıklandırmalar, atmosfer, patlama efektleri gibi şeyleri yenilerken Ray Tracing, DLSS/FSR gibi teknolojileri getirdiler. MSAA zıkkımından kurtulduk sayılır, artık oyun daha optimize. DLSS açtığınızda Legacy sürümüyle aynı ayarlarda çok daha yüksek alabiliyorsunuz ve neredeyse görüntü hiç bozulmuyor.

Son düzenleme:
Enhanced yeni nesil GTA sürümü. Aslen PS5 ve yeni nesil Xbox'lar için çıkmış ve sonra da PC'ye gelmiştir. Performans konusunda bana göre legacyden daha iyi geldi. Yeni nesil sürüme özel olarak eklenen arabalar, hsw yükseltmeleri, hayvanlar, GTA+ gibi özellikleri oyuna ekledi.

Ben şimdi legacyi alıp yüklemek istiyorum ama hiç biryerde legacy bulamıyorum onu alıp nasıl yükliycem fivem oynamak istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı