GTA FiveM nasıl para kasılır?

@Emzik işsiz olursan belli aralıklarla hesabına para yatar ($100 - $200).

Neredeymiş orası?
Five M kenevir yerleri yazarsanız bulabilirsiniz bazı sunucularda kullanım dışı oluyor bu alanlar ama çoğu sunucuda aktif olarak kullanıyor.Güzel rol çıkarabileceğiniz biraz aksiyonlu bir meslek.Eğer Npc ler varsa sunucuda ve bu npclere satılıyorsa size bir uyarıda bulunayım bazı npcler almıyor ve sizi polise ihbar ediyorlar.Böyle bir olası durumda polis rolündeki arkadaşlara ihbar gidiyor ve aksiyon başlıyor araçla satış yapmanızı tavsiye ederim.Tarladan topladıktan sonra işleme bölümleri var sunucunuzda aktif ise haritadan bulabilirsiniz.Ekstra olarak araç parçalama işlemleri varsa bundan da kar etme şansınız var illegal olarak.Ama tavsiyem arkadaş grubunuz varsa bu meslekleri yapın çok keyifli vakit geçirebilir ve hızla ilerleyebilirsiniz.İyi eğlenceler.

Kazma alana kadar onunla idare et diyeceğim de. Baska sunucuda oynasana.

Aslında yaş sınırı olan bir sunucu arıyordum fakat bulamadım 1 tane buldum onda da +18 istiyordu. İp atabilir misiniz?
Madencilik boş iş terzide yelek dikip tanıdık çete varsa satabilirsin en kolayı karpuz.

Karpuzu falan siz mi yapıyorsunuz yoksa satın mı alıyorsunuz? Aslında sizinle oynamak isterim.

Bulamadım sunucuda aktif olup olmadığını nereden anlarım? Hala oynuyorsanız beraber oynayabiliriz isterseniz.

Son düzenleme:
Uzun süredir girmiyorum kendi sistemimi satacağım yeni bir sistem alıp devam edebilirim.
Dc üzerinden adminlerle iletişime geçip aktif olan illegal olarak yapılabilecek işlemleri sorun.Sunucuya yeni başladıysanız yeni bir sucunu bulun ekonomi durumunu göz önünde bulundurup başlamanızı öneririm.

Nefes diye bir sunucu vardı eskiden hala varsa orada oynamanı tavsiye ederim.

Karpuzu falan siz mi yapıyorsunuz yoksa satın mı alıyorsunuz? Aslında sizinle oynamak isterim.
Hocam haritada karpuz toplama yerleri var karpuzları topluyosunuz hattta bir miktar paranız varsa büyük bagajı olan bir tır alın o tırla karpuz toplama yerine gidin toplam 12 tane karpuz alabiliyorsunuz diye biliyorum bagajla beraber sonra karpuz satış yerine gidip o karpuzları kesip satıyosunuz yaklaşık tek satışta 17k-21k arası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…