tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Şans eseri Windows arama kısmını III yazdım ve bu dosyayı buldum. Ben de GTA III falanda yok sadece GTA 5 var. O da yüklü değil ama Rockstar yüklü.
Şans eseri Windows arama kısmını III yazdım ve bu dosyayı buldum. Ben de GTA III falanda yok sadece GTA 5 var. O da yüklü değil ama Rockstar yüklü.
Ömer Emrh 38 Femtopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 tosbacık dedi: Şans eseri Windows arama kısmını III yazdım ve bu dosyayı buldum. Ben de GTA III falanda yok sadece GTA 5 var. O da yüklü değil ama Rockstar yüklü. Genişletmek için tıkla... Belgeler Rockstar Games icine bakın orada ise degil
tosbacık dedi: Şans eseri Windows arama kısmını III yazdım ve bu dosyayı buldum. Ben de GTA III falanda yok sadece GTA 5 var. O da yüklü değil ama Rockstar yüklü. Genişletmek için tıkla... Belgeler Rockstar Games icine bakın orada ise degil
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 İçinde.
Ömer Emrh 38 Femtopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 tosbacık dedi: İçinde. Genişletmek için tıkla... Rockstar oyun kayıt dosyalarını aynı yerde tutuyor 1 oyun olunca hepsi gözüküyor Virüs degil.
tosbacık dedi: İçinde. Genişletmek için tıkla... Rockstar oyun kayıt dosyalarını aynı yerde tutuyor 1 oyun olunca hepsi gözüküyor Virüs degil.