Çözüldü GTA III DirectX 8.1 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlanTuring

Megapat
Makaleler
9
Windows 10 kullanıyorum, nostalji amaçlı Steam'den eski GTA oyunlarının bulunduğu paketi alayım dedim. Hem zamanında korsan oynamıştım hakkını veririm diye aldım. GTA 3 yükledim ilk olarak ama Requires at least DirectX version 8.1 diye bir uyarı alıyorum. Bu hatayı büyük ihtimal Vice City ve San Andreas'da da yapacak oyunlar eski nesil çünkü. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi de "Cannot find 640x480 video mode." diye bir hata veriyor.
Düzenleme: Arkadaşlar özellikler kısmından 640*480 çalıştır dedim girdim ama şimdi de menüde yazılar gözükmüyor.

Gösterdiğim linki denediniz mi ?
Tamam işte onu yapınca oyuna girebildim. Şimdi de menüde yazılar gözükmüyor.
Düzenleme: Youtube' da biri dosya paylaşmış onu indirip o sorunu da çözdüm. Şimdi tek bir şey kaldı sanırım. Oyun 60FPS olunca araba geri gitmiyor 30 olunca gidiyor.

Son düzenleme:
Tamam işte onu yapınca oyuna girebildim. Şimdi de menüde yazılar gözükmüyor.
Düzenleme: Youtube' da biri dosya paylaşmış onu indirip o sorunu da çözdüm. Şimdi tek bir şey kaldı sanırım. Oyun 60FPS olunca araba geri gitmiyor 30 olunca gidiyor.
O nasıl oluyor yahu :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı