GTA IV bütün grafik ayarlarında 50 FPS

Optimizasyonu berbat oyunun tipik Rockstar PC portu yani. Adamların PC'ye düzgün optimizasyonlu bir tane port çıkardıklarını görmedim

Şu oyunu bütün ayarlar açık akıcı oynayabilen birisiyle karşılaşmadım daha. Bu mesajımı görüp oynayabilen varsa rica ediyorum sistemiyle birlikte cevaplasın. Çok merak ediyorum.

i7 10750H.
GTX 1650 Ti.
16 GB RAM.
500 GB SSD.
Sistemim bu şekilde. Dikey senkronizasyon kapalı ve maximum ayarlardayken en düşük 50 en yüksek 120 FPS alıyorum. Oyununuz Steam versiyonu değilse o yüzden de sorun olabilir. Bildiğim kadarıyla Steam versiyonunda neredeyse tüm hatalar (optimizasyon sorunları vs.) Çözülmüş durumda.

İşte sorun da bu zaten bu sistemle 2008 yılında çıkan bir oyunu arada 50 fps'e düşerek oynamamız. Hala daha optimizasyon sorunları devam ediyor yani

Şu oyunu bütün ayarlar açık akıcı oynayabilen birisiyle karşılaşmadım daha. Bu mesajımı görüp oynayabilen varsa rica ediyorum sistemiyle birlikte cevaplasın. Çok merak ediyorum.
High ayarlarda oynuyorum. Sadece oyuna girerken 3 snlik bi kasma oluyor. Onun dışında akıcı. Ekran kartı R7 240

R3 1200 AF, RX570 4GB ve 8GB (Tek) RAM.
High ayarlarda oynuyorum. Sadece oyuna girerken 3 snlik bi kasma oluyor. Onun dışında akıcı. Ekran kartı R7 240
Vay arkadaş... Oyun Steam kütüphanemde var, indirmeye koydum. i3 10100F GTX 1660S sistemle neler yaşayacağım bakalım.

Keşke 60 FPS oynayabilsem Saçma iş şu dikey senkronizasyon açıkken 50 FPS değilken 110 falan oluyor

Çözünürlüge bakar mısınız? 59Hz veya 60Hz seçenekleri varsa değiştirmeyi deneyin çünkü Half-Life 2 oynarken Full HD 59Hz olanı 50'ye sabitliyor, Full HD 60Hz olanı ise 60'a sabitliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…