GTA IV complate Edition grafik + Vulkan + bonus içerikli mod paketi

Evet Steam'den lakin hala oyuna girmiyor.

Yakın zamanda oyunu Steam üzerinden yükleyip bende test edeceğim sizi de bilgilendiririm.

Evet Steam'den lakin hala oyuna girmiyor.

Sanırım sorun sizden kaynaklı oyunu Steam üzerinden indirdim ve hiçbir işlem yapmadan size verdiğim mod paketini kurdum. Oyun sorunsuz bir şekilde açıldı ve biraz da oynadım. Oyunu sil yükle yaparsanız düzelecektir yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:

Modları direkt ana klasöremi atıyoruz.

Verdiğim dosyanın içerisinde kurulumu anlattığım bir txt metni mevcut lütfen onu okuyun.

Teşekkür ederim bir de bir şey daha soracağım Türkçe yama icin gtatrden indireceğim ama VirusTotal'de trojan olarak gösteriyor yama EXE oldugu için olabilir mi sorun olur mu?

Teşekkür ederim bir de bir şey daha soracağım Türkçe yama icin gtatrden indireceğim ama VirusTotal'de trojan olarak gösteriyor yama EXE oldugu için olabilir mi sorun olur mu?

Evet o site güvenilir ayrıyeten bunu da kullanabilirsiniz. Ama sizden ricam grafik paketini kurduktan sonra oyunu bir test edip öyle TR yama yapın.

Çok teşekkürler şimdi indi deniyorum.

Modu hallettim hocam elinize emeginize sağlık GTA 5'teki gibi trainer var mı burada bildiginiz size zahmet.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler şimdi indi deniyorum.

Modu hallettim hocam elinize emeginize sağlık GTA 5'teki gibi trainer var mı burada bildiginiz size zahmet.

Rica ederim. İyi oyunlar. Trainer var hocam internete GTA 4 trainer yazın gtainside sitesinden beğendiğinizi indirip kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…